fallback

Телевизия BULGARIA ON AIR с ново признание за обективност

Българската асоциация на собствениците на земеделски земи, връчи на телевизия Bulgaria ON AIR награда за ангажираност и обективно отразяване на проблемите на българското земеделие.

29.01.2013 | 11:12

 

Българската асоциация на собствениците на земеделски земи е сдружение с иновативни идеи и проекти насочени в сферата на земеделието. Учредена е от дружества инвестиращи в земеделски земи. Общата площ, която притежават членуващите дружества в асоциацията е над 2 милионa декара.

Телевизия Bulgaria ON AIR получи отличието по време на семинар за законодателни промени, състоянието и тенденции на пазара на земеделска земя в България.

Тази награда е поредно признание за усилията на журналистите в Медийна група "Bulgaria On Air" за правдиво и компетентно отразяване на процесите в българската икономика.

От началото на 2013 година медията получи редица отличия за обективност и професионализъм. Водещите институции в бизнес сектора, сред които ФИАБЦИ, Българската търговско промишлена палата, Асоциацията за допълнително пенсионно осигуряване, Българската фондова борса дадоха своето признание на телевизия Bulgaria ON AIR. Сред престижните награди е и специалната награда на Съюза на българските журналисти – „Златното перо“, което получи Доника Ризова, автор и водещ на предаването Медиите ON AIR.

fallback
Още от Ако сте пропуснали
fallback