fallback

Bulgaria ON AIR взе награда за обективно отразяване на дейността на БТПП

По време на криза е необходим инат за да се случват успехите, заяви програмният директор на телевизията Николина Димитрова.

04.12.2012 | 10:41

Над половината фирми към Българската търговско-промишлена палата завършват 2012 с печалба, стана ясно по време на церемонията по връчване на годишните награди на платата.

На престижното награждаване присъстваха министрите Делян Добрев, Десислава Атанасова,Томислав Дончев и Тотю Младенов.

Сред наградените бяха браншовата организация по текстил и облекло, както и регионалната търговско-промишлена палата в Благоевград. За изключителен принос в развитието на двустранните отношения между България и Индия бе отличен посланикът на Индия-Дивябх Манчамба.

Телевизия Bulgaria ON AIR също беше сред наградените. Медията спечели приза за най-обективно отразяване събитията на търговско-промишлената палата.

“Нашият продукт се стреми да отговаря на критерия „обективност“. Затова наградата е ценна за нас. Поздравявам наградените фирми, защото знам, че по време на криза е необходим инат за да се случват успехите,“ заяви програмният директор на телевизията.

В награждаването участваха само фирми, които са реализирали печалба в края на миналата година, и са имали минимум 100 хиляди лева приходи от продажби.

Вижте репортажа от събитието на Павел Пенчев и оператора Станислав Стоянов.

fallback
Още от Ако сте пропуснали
fallback