Радинела Бусерска с лекция в УНСС

На 27 ноември, вторник, студентите трети курс по „Медии и журналистика“ в УНСС ще имат възможността да научат как се правят успешни новини.

26.11.2012 | 10:08 Редактор: Ралица Пейчева
Радинела Бусерска с лекция в УНСС

 

Водещата на „Новините ON AIR“  ще замени модерното студио на телевизия Bulgaria ON AIR със залата на Университета по национално и световно стопанство.

Една от големите звезди на българската телевизионна журналистика, Радинела Бусерска, която от една година е част от екипа на телевизия Bulgaria ON AIR, ще влезе в ролята на преподавател. На 27 ноември, вторник, студентите трети курс по „Медии и журналистика“ в УНСС ще имат възможността да научат как се правят успешни новини. По покана на доц. Светла Цанкова, Радинела Бусерска ще сподели своя 20-годишен опит в новините и телевизията с бъдещите специалисти.

Водещата на новините по телевизия Bulgaria ON AIR, е автор на шест документални филма  за децата в риск, сираците и съдбата на SOS селищата, с които печели три награди от различни телевизионни фестивали.  За работата си в новините и телевизията Радинела споделя, че това е нейния живот - „мелницата на новините те кара да се чувстваш в същината на днешния ден. Новините ми дадоха много и ще радвам да дам от своя професионализъм.“