Европа – провал или ново начало?

Денят е четвъртък, 18 октомври,16:45 часа.

17.10.2012 | 16:11
Европа – провал или ново начало?

Гледайте на живо по телевизия „България он ер“ срещата на Европейския съвет в Брюксел. Станете част от дебата за бъдещето на Икономическия и валутен съюз, вижте  от първо лице оценките за напредъка за въвеждане на Единен европейски банков механизъм, включете се в дискусията за стратегическите партньори на ЕС. Участвайте на живо с въпроси на  www.facebook.com/BulgariaONAIR

Денят е четвъртък, 18 октомври,16:45 часа. Телевизията е България он ер, ще предава на живо от Брюксел срещата на Европейския съвет.

 

Политиците в Брюксел започват поредната си среща на високо равнище, но какво всъщност очакват международните пазари и европейските данъкоплатци?

Отговорите на тези въпроси ще търсят водещите Милена Милотинова и Кузман Илиев. Техни гости ще бъдат Милен Керемедчиев  заместник-министър на външните работи в правителството на Сергей Станишев, Веселин Желев  специален кореспондент на вестник „Труд“ в Брюксел и Вихър Георгиев-докторант по европеистика. По скайп ще коментират  проф. Георгиос Плиос от Атинския университет и Аспарух Йорданов-кореспондент на „България он ер“ в Лондон.