fallback

Стартира ON!Fest -фестивал за съвременна градска култура

Второто издание на ON!Fest ще се проведе от 21 до 24 септември

21.09.2012 | 13:23

ON! Fest e първият и единствен фестивал в България, който събира най-интересното в съвременното градско изкуство, начини на забавление, спорт и лайфстайл.

Музика, танци, графити, паркур, технологии, игри, японска култура, градски и екстремни спортове и още много забавления са част от тематичните зони на фестивала.

Второто издание на ON! Fest ще се проведе в периода 21 – 24 септември  2012г. в Интер Експо Център в София. ON! Fest e единствен по рода си фестивал в България и на Балканския полуостров, който събира на едно място различни течения на градската култура и представя най-интересното в съвременното градско изкуство, забавления, спорт и начин на живот. Музика, танци, графити, паркур, технологии, игри, японска култура, градски и екстремни спортове и още много забавления ще бъдат част от тематичните зони ON! Party, ON! Dance, ON! Graffiti, ON! Games, ON! Tech, ON! Street и ON! Aniventure. В рамките на фестивала ще се проведе и второто издание на Game Dev Summit Bulgaria -  конференция за разработка на игри, както и първият български музикален базар MusicPRO.

И тази година ON! Fest 2012 ще се проведе с генералната подкрепа на Столична община, под патронажа на кмета на София г-жа Йорданка Фандъкова. Успехът на първото издание на фестивала ни позволи да обогатим още програмата, да увеличим броя на участниците и да разширим до 15 000 кв.м  площта, на която те ще създават историята на ON! Fest 2012. Допълнително удобство за посетителите тази година ще бъде новооткритата метростанция Интер Експо Център, която ще улесни достъпа до зоната на фестивала. Метростанцията разполага с паркинг с капацитет 500 места. 

ON! Fest 2011 предизвика изключителен интерес у публиката и медиите с интерактивния си формат, който събра на едно място заниманията и интересите на младите хора в България. По време на трите фестивални дни над 8000 души се забавляваха в седемте тематични ON! Зони, а повече от 300 бяха посетителите на първата Game Dev Summit Bulgaria - конференция за разработка на игри.

fallback
Още от Ако сте пропуснали
fallback