"Човекът, който ме вдъхновява" навлиза във финална фаза

Тази седмица в конкурсната надпревара се гласува за 13 личности, http://jobtiger.tv/inspiration/vote/

17.09.2012 | 12:44

В търсене на новите българи, които имат положителен образ и влияние в обществото ни, JobTiger.tv и водещи български медии стартираха инициативата „Човекът, който ме вдъхновява“. Инициативата цели да издири и представи личности от различни области от живота ни – образование, наука, изкуство, бизнес, спорт - които носят нови идеи и заразяват с действията си своята общност. Търсят се хора, които създават новите ценности и нов имидж на България чрез положителния пример за влияние върху икономическото развитие и лично израстване.

Инициативата стартира на 13 август и ще продължи до 20 октомври - общо 10 седмици. Всяка седмица на www.jobtiger.tv/inspiration се номинират личности и в началото на следващата седмица за номинациите се гласува. Тримата с най-много гласове стават финалисти на седмицата. В края на инициативата ще има общо 30 финалисти. Те ще бъдат обявени на 1 ноември 2012 – Ден на народните будители.

Разликата с други инициативи и класации?

Светлозар Петров, управител на JobTiger: “Тук няма победител. Победители са много – група хора. Освен това гласуват много хора – поканили сме всеки, който има достъп до интернет, да гласува. Няма и награда, наградата е слава и признание, които за съжаление не се срещат често в наше време. Другото е настроението – когато няма голям победител всички са равни и с повече настроение”. (пълното интервю е тук http://jobtiger.tv/news/svetlozar-petrov-sled-deset-sedmitsi-shte-imame-litsata-na-novoto-bulgarsko-vreme)