fallback

Млади предприемачи дискутират как да се справим с кризата

Събитието събира във Варна над 200 представители на младежки организации от цялата страна.

26.06.2012 | 16:41

Национален младежки форум, Община Варна, Младежко сдружение за мир и развитие на Балканите и Сдружение "Варненски младежки фестивал", организират в рамките на фестивала FUNCITY Национална среща "Младежко предприемачество".

За пета поредна година Варна събира най-активните млади българи, за да дискутира предприемачеството, като инструмент в справянето с икономическатa криза и развитието на потенциала на младите хора.

Националната среща ще се проведе  в периода 04-08.07.2012 година, паралелно с второто издание на Варненски младежки фестивал FUNCITY, който е пример именно за предприемачески дух на млади хора от град Варна.

Темата на тазгодишната среща е предприемачество, но в един по-широк аспект - умението на младите хора да поемат инициатива, както в бизнеса, така и в личния си живот и обществените процеси.

По време на Националната среща "Младежко предприемачество" JobTiger организира форум „Инициатива, предприемачество, кариера“, който ще се проведе на 5 юли. Трима водещи мениджъри и предприемачи ще представят опита си и ще мотивират с личните си истории участниците в Младежкото студио. Форумът се състои от две части: лекционна част с дискусия с въпроси и отговори и тематични работни групи, водени от тримата мениджъри.

През тези четири дни ще се проведе и утвърденото вече Национално младежко изложение, което ще представи в открито пространство работата на младежки организации от цялата страна. Някои от дискусионните сесии ще бъдат излъчвани на живо в интернет.

Медийна група Bulgaria ON AIR е партньор на събитието. Подробности за проявите можете да откриете на:

http://mp.yspdb.org/

 

 

fallback
Още от Ако сте пропуснали
fallback