Националните информационни системи, ИТ търгове и проекти във фокуса на BizTech 2012

Ексклузивен телевизионен медиен партньор на BizTech 2012 e телевизия BULGARIA ON AIR

04.05.2012 | 15:54
Националните информационни системи, ИТ търгове и проекти във фокуса на BizTech 2012

Големите информационни системи в България ще бъдат във фокуса на националния форум за бизнес дискусии, анализи и прогнози BizTech 2012. Събитието ще се проведе на 28 май, понеделник, в Шератон София Хотел Балкан с участието на мениджъри и специалисти от ИТ компании, корпоративни потребители от частния и публичния сектор, анализатори и журналисти.

Под работно заглавие „Големите информационни системи в България - двадесет и три години и девет правителства по-късно! Кой може?” второто издание на форума ще предложи два дискусионни панела:

▪ Търговете в България за ИТ по Закона за обществени поръчки (ЗОП)

▪ Националните информационни системи в България: състояние и бъдеще

Поради изключителната й актуалност, ще бъде предложена за анализ темата за проектите по ОП „Конкурентоспособност” - с конкретна информация за броя на ERP и CRM проектите, както и за проектобюджетите.

Данни за обществените ИТ поръчки в периода 2000 – 2011 г., през който управляваха четири правителства, ще изнесе независимата анализаторска компания CBN Pannoff & Stoytcheff. „Колко, за какво и кой” е интригуващият анонс, който ще даде насока на дискусиите между бизнеса и администрацията.

Нова инициатива на BizTech тази година са наградите за най-голям обществен инвеститор в ИТ, базирани на конкретни резултати и факти от регистъра на обществените поръчки. Форумът ще отличи с награди:

▪ Най-голям обществен инвеститор в ИТ за 2011 г.

▪ Най-голям обществен инвеститор в ИТ за 12-годишен период

BizTech 2012 цели да срещне бизнеса, изпълнителната и законодателната власт в дискусия за електронното правителство и информационните системи в НАП, митниците, големите държавни дружества, здравеопазването, съдебната система и други ключови обществени институции.

Форумът e подкрепен от БУЛМАГ АД, ексклузивен телевизионен медиен партньор на BizTech 2012 e Телевизия BULGARIA ON AIR. Организатори са независимата агенция за пазарни изследвания, анализи и консултации в ИКТ областта „CBN - Pannoff, Stoytcheff & Co.”, компанията за услуги в областта на рекламната и издателска дейност „Принт енд Пъблишинг” ООД и технологичният сайт TechNews.bg.

BizTech 2012 е отворен за всички желаещи срещу такса от 79 лв. без ДДС при регистрация на сайта на форума до 15 май, като след тази дата цената за регистрация до крайния срок 27 май е 99 лв. Входът за журналисти е безплатен след онлайн регистрация.