"Зелени дни 2012" с подкрепата на "Bulgaria ON AIR"

Медийна група "Bulgaria ON AIR" споделя кредото на организаторите ,че "зелените идеи имат нужда от много любов и енергия, за да пораснат големи".

17.04.2012 | 16:12

Пролетният фестивал „Зелени дни 2012“ ще се проведе пред Народния театър в петък и събота (20-22 април). Събитието е посветено на отговорния туризъм, природата и здравословния начин на живот. Това е първото събитие, което ще измери въглеродния си отпечатък, заяви в сутрешния блок на Bulgaria ON AIR Любомир Попйорданов, главен мениджър на изложението.
В рамките на дните посетителите ще могат да видят биосертифицирани храни, реклами на къщи за гости с марката „Зелена къща“. На изложението ще бъдат представени и българските природни паркове. В рамките на дните  ще бъдат отличени  най-добрите фотографи с марката „зелено“.

Организаторите планират и Конфренция "Дестинация София-стари предизвикателства и нови възможности", която ще се проведе на 18 април 2012 година в СУ "Св.Климент Охридски".

Всеки ден в програмата на телевизия и радио "Bulgaria ON AIR" ще можете да научавате повече за събитията в рамките на "Зелени дни" ,както и  за фирмите и организациите, които се стремят към екологична и социална промяна.

Повече на www.zelenidni.com