Шумът на парите за трета поредна година

На 15-ти и 16-ти май в хотел "Шератон" ще се проведе третото поредно издание на икономическия форум „Шумът на парите", организиран от Profit.bg.

16.03.2012 | 15:00
Шумът на парите за трета поредна година

Събитието отново ще събере едни от най-големите експерти в областта на капиталовия пазар, взаимните фондове, банки и застраховане.

Тази година участие ще вземат както едни от най-актуалните имена в България, така и някои изключително интересни имена от международния финансов пазар, с които организаторите ще изненадат присъстващите.

Както и миналата година, събитието ще бъде със свободен вход за присъствие.

Във второто издание на форума лектори бяха главният изпълнителен директор на Румънската фондова борса Валентин Йонеску, Пиотр Боровски, заместник-управител на отдел развитие на пазара на Варшавската фондова борса, и Димитрис Караискакис, оперативен директор, Hellenic Exchanges Group.

Събитието през 2012 г. се реализира благодарение на ВИП спонсорите Уникредит Булбанк, ПОК Доверие и Metlife и основните спонсори Евро Финанс, Армеец и Амрита.

Медийни партньори на мероприятието са телевизия Bulgaria ON AIR, сп. Мениджър, Dariknews.bg, imot.bg, novini.bg и insurance.bg.