Телевизия Bulgaria ON AIR получи награда от БФБ

Българската фондова борса отличи телевизия Bulgaria On Air за най-голям принос в правдивото и професионално отразяване на капиталовия пазар през 2011 година.

12.01.2012 | 17:14
Телевизия Bulgaria ON AIR получи  награда от БФБ

Наградата връчи Димана Ранкова, заместник-председател на Комисията за финансов надзор.От името на телевизията наградата прие Таня Кръстева, автор и водещ на предаването Investbook.

Първи по оборот на БФБ-София за миналата година сред посредниците е "Булброкърс" АД. На второ място е ЦКБ, а на трето място е КТБ.

Първа Финансова Брокерска Къща (ПФБК) и Кей Би Си Секюритис – Н.В - клон България получиха приза на БФБ-София за инвестиционен посредник на миналата година.

Наградата за емитент с цялостен принос към развитието на пазара и разкриването на информация над законовите изисквания, получава Монбат АД.

Класацията за брой сделки и през 2011 г. се оглавява от ИП "Карол" АД, следван от ИП "БенчМарк Финанс" и ИП "Елана Трейдинг".

Програмата на телевизия “Bulgaria ON AIR” е с фокус бизнес, финанси и икономика. Заради задълбочените анализи на актуалните бизнес тенденции телевизията е предпочитан партньор за събития, насочени към успешните мениджъри и бизнес-практики.