„Наградите на БАИТ за 2011” подкрепят хора в неравностойно положение

Телевизия Bulgaria On Air е медиен партньор на конкурса.

16.12.2011 | 13:51
„Наградите на БАИТ за 2011” подкрепят  хора в неравностойно положение

Конкурсът „Наградите на БАИТ за 2011” ще подкрепи благотворителната инициатива на Сдружение „Приятели на хора в неравностойно положение“. Набирането на кандидатури за участие конкурса ще продължи до 6 януари 2012. Желаещите могат да ги изпратят на адрес София 1124, ул. Мизия 7 или на  e-mail: bait@bait.bg.
Общо 15 награди ще бъдат присъдени в следните категории: Журналистически принос, Образование, Публична администрация, Бизнес иновативност, Компания на годината, Корпоративна и социална отговорност, STARTUP компания на годината, E-business, Мобилни решения. Предвидени са и Студентска наградата, както и Специална награда за значим принос в развитието на информационните и комуникационни технологии.
Наградата за журналистически принос за 2011 ще бъде присъдена в три подкатегории - печатни медии, радио и телевизия, интернет. Отличията ще бъдат връчени на  журналисти, допринесли за обективното популяризиране на информационните и комуникационни технологии.
Официалната церемония по връчването на отличените ще се състои на 26 януари 2012 г. от 19.30 часа в Зала „Мусала” на Хотел „Хилтън”.
По време на церемонията ще бъдат изложени за продажба картини на художника Цветан Кацарски. Средствата от продажбите ще подпомогнат обзавеждането на грънчарска работилница и кухня, където хората със специални нужди, чрез арт и трудова терапия ще могат по-лесно да се интегрират в обществото.