5000 фирми спорят за наградите на БТПП

Bulgaria ON AIR е медиен партньор на церемонията тази вечер

01.12.2011 | 09:13
5000 фирми спорят за наградите на БТПП

 

Над 5000 фирми участват в номинациите за тазгодишните награди на Българската търговско-промишлена палата, съобщи в сутрешния блок на “”Bulgaria ON AIR”  главният секретар на организацията Васил Тодоров. В този момент малкият и среден бизнес се нуждае най-много от подкрепата на бизнес-  и работодателските организации, подчерта той.

Наградите ще бъдат връчени тази вечер (1 декември) в зала "Роял" на столичния хотел "Шератон". Медиен партньор за 18-ото им издание е медийна група “Bulgaria ON AIR”.

     Към традицията на палатата да отличава успешни фирми, регионални палати, браншови организации, дипломати и журналисти, тази година се прибавя още една награда. Тя е за търговските и икономически съветници към българските задгранични мисии и се връчва за особен принос за развитието на двустранната търговия, туризма, износа и привличането на чуждестранни инвестиции в България.

Програмата на телевизия “Bulgaria ON AIR” е с фокус бизнес, финанси и икономика. Заради задълбочените анализи на актуалните бизнес тенденции телевизията е предпочитан партньор за събития, насочени към успешните мениджъри и бизнес-практики.