На 9 септември в родния ефир стартира новото радио "България Он Ер"

На 9 септември /петък/ в родния ефир стартира новото радио «България Он Ер», което е част от медийната група «Bulgaria On Air Media Group”

09.09.2011 | 11:57
На 9 септември в родния ефир стартира новото радио

Радиото ще излъчва директно почти цялата продукция на телевизия „България Он Ер”, като основно: Новините ON Air, Денят On Air и авторските предавания заложени в програмата на телевизията. Радио „България Он Ер” ще се излъчва в 13 града от страната / честотите може да видите в края на съощението/.

Програмен директор на радиото ще бъде популярният български музикант и композитор г-н Кирил Маричков. Той ще подбира музиката- поп и рок стил, като между 20 до 30 процента ще се излъчват български песни. «В радиото няма да има никакъв поп фолк, както и крайно екстремни стилове», уточни Маричков и допълни, че това ще бъде радио, чиято аудитория са хора, които успяват в живота със собствения си труд, които могат да формират добрия вкус на обществото и чрез радио «България Он Ер» тази аудитория да се увеличи. В програмата Кирил Маричков е подбрал и песни, които не са толкова популярни в радио ефира, той обеща музиката да бъде в двойно по-голямо количество отколкото тази, която се излчъва в останалите български радиостанции. Програмата на телевизия «България Он Ер» и радио «България Он Ер» е така синхронизирана, че зрителя или слушателя да може по всяко едно време да може да разчита на информацията, която ще получава независимо дали следи програмата чрез радиото или телевизионния си приемник. Ето и градовете и честотите на които ще се излъчва радио "България Он Ер".

 

Честота на разпространение на радио "BULGARIA ON AIR"
               
Айтос 89.00            Габрово 91.30            Варна 91.70
Ахтопол 105.50   Гоце Делчев 89.50   Добрич 103.70
Ямбол 99.40   София 88.40   Шумен 90.80
Велинград 106.00   Ловеч 90.90   Самоков 99.40
Монтана 90.00