fallback

Месец до старта на телевизия BULGARIA ON AIR

Малко повече от месец ни дели от старта на новата телевизия „България Он Ер“, съобщиха от мениджмънта на медията.

05.08.2011 | 10:32

Телевизията ще привлече вниманието на зрителите си със задълбочен анализ върху новините и събитията, които влиаят на живота ни.

Програмният директор на телевизията, Николина Димитрова съобщи, че основният стремеж на екипа на медиата е през икономическта гледна точка да представя обективна и задълбочена информация, да не спестява въпроси, да поставя събитията в България в контекста на Европа и света. Телевизията ще  създава общности и ще работи за национално значими каузи, ще представя истории на успеха, ще се стреми да бъде медията на активните и позитивните хора.

На всеки кръгъл час зрителите ще гледат новини, спорт и информация за пазарите и борсите у нас и по света с преки включвания от кореспондентите от различни точки. Първите новини на България он ер са в в 7.00 часа сутринта, а последните в 22.30 часа.

Програмата на „България Он Ер“ ще започва със сутрешните новини. Те ще бъдат максимално полезени за зрителите, защото ще търсят динамиката на започващия ден, ще се показва на живо началото на най-важните събития, ще има много сервизна информация. Дневните новини ще се представят от Йоанна Николова, Виктория Ангелова и Петя Стефанова.

„Денят он ер“ е информационният блок, който ще показва новините в развитие, с репортажи, много задълбочени коментари и анализи. Той ще се излъчва всеки ден от 19.30 до 21.00 часа. Предаването ще бъде с водещи Ивайло Лаков и Веселин Дремджиев”. Новините в „Денят он ер “ ще водят Радинела Бусерска и Милена Милотинова. В новинарското аналитично предаване ще има и много пазарна и спортна информация.

fallback
Още от Ако сте пропуснали
fallback