Студиото на BULGARIA ON AIR

Върху 2000 кв. метра разгърната площ се помещава новия студиен комплекс на телевизия „България Он Ер”.

15.08.2011 | 10:25
Студиото на BULGARIA ON AIR

Телевизията притежава най-голямото, най-високото и с най-висок клас технологично оборудване студио. Едната част от студиото е с кръгла форма, за да се води по-активен диалог между гостите и водещите, разположени на различните сетове от общия декор. Цялостния дизайн, цветовете дори и визуалните ефекти на екраните са съобразени с динамиката и съдържанието на предаванията и концепцията за програмно развитие на „България Он Ер”.

Върху 300 квадратни метра е разположено самото студио, а височината му е  5.50 метра. Освен с постигнатата изчистена визия на декорите и студиото, ръководството на „България Он Ер” се гордее и с екологичните материали, които са използвани за направата на декора и на студиото.

„Екологията, икономиката, активния живот на зрителите ще бъдат част от основните теми, които ще намерят силно присъствие в програмата на телевизията. Разбира се, даваме си сметка за отделни сегменти зрители в общата ни аудитория и адресираме към тях специални предавания”, сподели в интервю за списание „Bulgaria On Air” изпълнителния директор на медийна група „Bulgaria On Air Media Group” г-жа Виктория Миткова.

Сигналът на телевизия „България Он Ер” ще се излъчва цифрово по кабел и сателит и аналогово в ефира на 15 големи града в страната. Сигналът ще се излъчва и от сателита Telenor Thor III и други сателитни DTH оператори за цяла Европа.