Мартина от група "Ice cream" отпразнува в ефир рождения си ден

Тази и още теми в предаването "ДНЕС" по Bulgaria ON AIR

24.03.2017 | 15:12 Редактор: Иван Берберов
Мартина от група

 

Скандалите около информацията за ваучери за цезарово сечение или пък аборт по желание са теми, за които трябва да се говори. Новината взриви общественото мнение, медицинските среди и много майки в България. 

Кога трябва да се избере секцио и защо повечето жени не разбират, че да родиш нормално е най-прекрасното нещо на света коментират Трейси Купър, Йоана Станчева и Илона Нешкова.

"Секциото крие много рискове, това е важно да се знае. Раждането във вода е един от начините връзката на майката с бебето да се съхрани. Жените трябва да бъдат добре информирани както преди, така и след раждането. Нашата кампания през април, за поощряване на естественото раждане, е един от начините дамите да получат ценна информация", споделиха гостите в студиото.

Днес рожден ден има Мартина от група "Ice cream". Тя посрещна екипа на Bulgaria ON AIR в дома си.

"Обичам да празнувам този ден с най-близките ми хора. Днес отново ще бъде така. Любовта на близките ми ме зарежда и това е най-големият ми подарък, който получавам всеки ден от тях", сподели Мартина Иванова.

Утре, 25 март, е големият християнски празник Благовещение.  На този ден Архангел Михаил известява на Дева Мария, че ще роди очаквания Спасител на човечеството, сина Божий – Иисус Христос. 

Навръх "Благовещение" поети организират литературно четене за този голям пролетен празник. Авторите ще четат свои стихове в арт къща "Куклите". В студиото на "ДНЕС" са Виолета Христова, Жени Костадинова и Георги Атанасов.