fallback

Ваня Симонска, Велислава Миланова и Александър Рангелов: Жените също могат да разбират от футбол

Още интересни теми в предаването ДНЕС по Bulgaria ON AIR

28.10.2016 | 15:39 Автор: Ирина Георгиева

От Константина Живова

Хелоуин

Предстои Хелоуин. Затова екипът на предаването ДНЕС даде съвети на всички, които ще празнуват и искат да бъдат подготвени за празника. В ефира на Bulgaria ON AIR стана ясно и как се приготвя тиквен пай. Хелоуин кулинарната кухня е мястото, от което се включи и журналистът Валерия Цветанова.

Как да изгладим несъвършенствата?

Как да подобрим кожата си и да изгладим несъвършенствата? Водещата на ДНЕС Константина Живова срещна зрителите със специалисти, които дадоха полезни съвети. 

5 години Bulgaria ON AIR

Празникът на телевизия Bulgaria ON AIR продължава с навършването на своята 5 година. Кои са лицата, които се вълнуват най-много от спорт? Спортните журналисти Ваня Симонска, Велислава Миланова и Александър Рангелов.

"И жените могат да говоря и да се вълнуват от футбол. За нас този спорт не е само работа, харесваме го изключително много", споделиха спортните журналисти в студиото на ДНЕС.

Възможности за реализация 

Какви са възможностите за реализация и по-специално за всички, които се интересуват от Франция и реализация свързана с френски фирми?  Представители на предприятията днес ще се срещнат в индивидуални интервюта със студенти и дипломирани специалисти, за да им изяснят спецификата на стажовете, на работните места и възможностите, които им се предлагат за работа в България и във Франция. 

Фолклорни песни с рок звучене

Чували ли сте за фолклорни песни с рок звучене. Има един човек, за когото тази смесица от музика, е неговата визитна картичка. Ако сте си мислили, че няма как стиловете рок и фолклор да се съчетаят, то музикантът и артист Димитър Аргиров успява да промени това мислене.

 

"Фолклорът го заобичах от баща ми Илия Аргиров", сподели музикантът и артист Димитър Аргиров.

fallback
fallback