Димитър Пенев: Горд съм с името Димитър

Тази и още теми в предаването "Днес"

26.10.2016 | 17:20
Димитър Пенев: Горд съм с името Димитър

Тези дни един известен писател заяви ,че раздялата с жената, в която е бил влюбен, го е тласнала към алкохола. За разрушителната сила на любовта и можем ли да позволим на любовните неуспехи да разрушат живота ни, говори певецът Джийсън Брад Люис и актрисата Марина Мандарина.

Когато обичаме някого не е нужно да очакваме да ни се отвърне със същото. Първо трябва да обичаме себе си. И ако кажем на някого, че го обичаме не трябва да чакаме да ни отговори.“, споделиха гостите в студиото

Чували ли сте за пигментация по кожата. Лятото отмина и прекаленото излагане на слънце е довело до зачервявания, които често след това тези зачервявания се превръщат в петна. Как да се предпазим от тях и как да ги премахнем ще ни разкаже д-р Дончо Етугов.

Днес е Димитровден и няма как да не честитим празника на един от известните ни именници. Той е обичан от всички. Той е човекът, който ни накара да се чувстваме горди, че сме българи през 1994 година. Той е Димитър Пенев.

Телевизия Bulgaria On Air празнува своят 5 рожден ден. По този повод днес в предаването гостуваха виновниците за вашето ранно положително и информирано събуждане всяка сутрин с ефира на телевизия Bulgaria On Air и предаването "България Сутрин“. Те са Лора Инджова и Симеон Велев.

"Стараем се да показваме стойностните хора на България. Мечтаем за добра журналистика.“, споделиха водещите на "България сутрин“
"От години си пиша с Уди Алън, мечтая някой ден да направя интервю с него“, разказа водещият Симеон Велев.

Лятото си отиде бързо, но все още времето е приятно за разходки в парковете. Но има ли ги обществените тоалетни. Или младежите предпочитат храстите. Неотдавна, за пръв път от много време насам, в Борисовата градина в София беше отворена нова тоалетна – чиста и без пари. Все още ли и така? 

"Градска тоалетна по всички европейски стандарти“, това установи репортерът на място, Борислав Петров.

Къде е проблемът във взаимоотношенията между партньори. Какво представлява модерната връзка и има ли вечна любов. За всичко това говори психологът Диана Гинова.