Дивна: Сбъднах една мечта да пея за анимационен филм

Тази и още интересни теми и гости в предаването Днес по Bulgaria ON AIR

19.10.2016 | 15:49 Редактор: Ирина Георгиева
Дивна: Сбъднах една мечта да пея за анимационен филм

От Константина Живова

"Салон на галериите"

Тазгодишното издание на един от най-силните проекти за визуални изкуства, продуцирано от НДК - "Салон на галериите" се открива тази вечер. Журналистът Асен Манасиев показа в аванс част от най-интересното, което са ни подготвили родни галерии, но също и изложбени зали от Европа.

Автоимунни заболявания

Автоимунните заболявания се превръщат в огромен проблем за модерното общество. Честотата им се увеличава, както в развитите страни, така и у нас. Като автоимунни се определят над 80 различни заболявания. Общото между тя е, че собствената ни имунна система, която трябва да ни пази се обръща срещу нас самите и става наш враг, с когото трябва да се научим да живеем.

В минутите за здраве екипът на предаването ДНЕС разговоря по тази важна тема, за която все още знаем твърде малко с актрисата Стефания Колева и PR експертът Елена Цонева.

"Не трябва да се притесняваме да говорим за тези заболявания. Аз преживях много, но искам да бъда в помощ на хората, които са в това състояние. Театърът и малките неща са тези, които ме зареждат всеки ден", сподели актрисата Стефания Колева.

Ревност

Когато сте влюбени често се случва да изпаднем в ситуация на ревност. Понякога тя не е оправдана, но има и моменти, които са продиктувани от конкретна причина. Именно изневярата. Как да се справим с тази ситуация, в която попадаме и как да разберем, ако половинката ни изневерява съветва Здравка Атанасова.

"Когато мъж крие телефона си и го обръща с дисплея надолу, уж случайно, това е признак, че нещо не е наред, че може и да има друг човек", разказа от опит Здравка Атанасова.

Дивна за киното и музиката

Едно талантливо момиче днес ни докосна до магията на анимацията и какво е да бъдеш избран да озвучиш с песен известен анимационен сериал. Това е популярната певица Дивна.

"Сбъднах една моя мечта. Другото, което искам да ми се случи е да озвуча анимационен герой. Друго е да пееш за анимационен филм. Щастлива съм. Чувствам се променена и пораснала и съм готова да нося отговорно работата си на плещите ми", разказа певицата Дивна.

 Методът ThetaHealing

Търсите ли дълго време решение на своите проблеми? Сигурно сте пробвали различни методи, обръщали сте се към много лекари и психолози? Чували ли сте за Методът ThetaHealing? Той е помогнал на много хора по цял свят. Водещата Константина Живова разговаря в студиото с психолога Росица Георгиева, която разказа повече по темата.

"Чрез този метод можете много бързо да разберете първопричините на вашите проблеми. Понякога те са дълбоко във вашето подсъзнание. Ако се страхувате от нещо конкретно този метод е начинът да премахнете страховете си", каза психологът Росица Георгиева.