Невена Николова: Психолог съм, когато се срещна с клиент, усещам го по всеки жест какво точно ще му хареса

17.10.2016 | 16:50 Редактор: Мария Аладжова
Невена Николова: Психолог съм, когато се срещна с клиент, усещам го по всеки жест какво точно ще му хареса

По традиция започнахме предаването с рубриката „Светско“.

За почитателите на сръбската музика зрителите се насладиха на своя любимец, Миле Китич.

Срещнахме зрителя със световно известния френски хореограф, Ювал Пик. 

"Мога да танцувам постоянно, дори и без музика", сподели Ювал Пик.

Лошото време няма да ни се размине, както и поредната вълна вируси. Вече са регистрирани и първите случаи на грип, този сезон. Затова сега Валерия Цветанова ни среща със специалиста по вътрешни болести и общопрактикуващ лекар - доктор Димитър Заеков.

За следващата ми гостенка съм чувала да казват, че е пътят към висшето общество. Наричат я още българското чудо в Лондон, успяла да пробие на червения килим. Тя е дизайнер. Един от най-добрите в България и смело можем да кажем, че нейните тоалети са произведения на изкуството. За магията да създаваш шедьоври и за модата, която ни вълнува, ни разказа от първо лице дизайнерът Невена Николова.

"Отделям много време за всеки тоалет. Не въм вярвала, че ще стигна до тук. Лондон е място, където мога да се развихря. Работя много и отдадено. Интересното е, че понякога ролки, които шия дори за себе си, не оставят за дълго мои, клиентки ми ги взимат", сподели дизайнерът Невена Николова.

Днес си поговорихме и за музика. Гости ни бяха една екстравагантна диджейка - Дж Моник, и Габриела, с които ще поговорим за музика и нови проекти.

"Искаме да върнем спомените къум музиката от 90-те години. Хората я харесват и се збаваляват на нашите паритита", споделиха гостите в студиото.