Павел Лефтеров: Михаел Шумахер ме посъветва да не спирам с картинга, така винаги ще съм във форма

12.10.2016 | 14:41 Редактор: Мария Аладжова
Павел Лефтеров: Михаел Шумахер ме посъветва да не спирам с картинга, така винаги ще съм във форма

Защо във Финландия няма нито един отпаднал ученик от училище? Защо децата в Сингапур се чувстват щастливи в училище и утроиха успеха си през последните 10 години? Нашият колега Елисавета Коюмджиева е с Дарин Маджаров - един млад мъж, чийто екип не спира да променя образователната среда у нас. 

Един от най-честите страхове при децата е страха от зъболекар. Кога да заведем детето си на зъболекар, как да преодолее страховете си ще разберем сега от колегата Борислав Петров и д-р Венцислав Стоев.

"Не трябва да плашим децата си, разказвайки колко е страшно на зъболекарския стол. Не заплашвайте малките, че ако не си мият зъбите ще отидат на зъболекар, това ги плаши още повече“, даде своите ценни съвети за всички родители.

Изгряващата звезда на българския автомобилен спорт Павел Лефтеров триумфира с шампионската титла в немския автомобилен шампионат. Той приключва втория си сезон с първо място в генералното класиране. За силните скорости, страстта към адреналина и успехите на пистата ще си поговорим с младия шампион Павел Лефтеров.

"Имах възможността да карам на една писта с Михаел Шумахер. Поговорих с него и той ме посъветва да не се отказвам от картинга. Така винаги ще съм във форма. В ежедневието си не съм агресивен шофьор. Хората трябва да знаят, че обикновените коли не са обезопасени и въпреки коланите, една катастрофа може да бъде фатална“, сподели шампионът ни Павел Лефтеров, ексклузивно след като се завърна в България.

Днес ще поговорим за любов, но по-малко по-различен начин. Ще ви разкажем каква е силата на билките и как те могат да ни влияят, за да намерим половинката си, да постигнем мечтите си и да сме здрави. За да разберем повече, ще ви срещнем със Здравка Атанасова, която ще ни покаже и разкаже повече.

"Ако искате да привлечете повече клиенти в офиса си и работата да върви поставете в памучни торбички, под формата на украса ванилия. Тя влияе приятно на околните и на тяхното подсъзнание“, сподели Здравка Атанасова.

Нова инициатива на Националната галерия и Фондация "Графия" разширява възможността на все повече любители на българското изкуство  да се докоснат до неговите върхове.  В "Квадрат 500" се открива специална експозиция за хора с нарушено зрение, наречена „Докосни галерията“. Какво могат да видят всички, които ще посетят галерията ще разберем сега от колегата Елисавета Коюмджиева и нейните събеседници.