fallback

Михаела Маринова, Иво и Пламен: Ние сме като едно семейство

07.10.2016 | 12:42 Автор: Мария Аладжова

Днес започваме предаването с любимата рубрика на много от вас. Решихме да проверим как живеят възрастните хора. От какво се оплакват те, кое не им е достатъчно, сещаме ли се за тях? За да проверим какво е мнението на пенсионерите, ще ни помогнме колегата Борислав Петров.

Коафьорски спектакъл бе вдъхновен от известния филм „Селена“. Грандиозното шоу превъплати моделите и техните коси в унисон с филма. Какви бяха атрактивните визии, коиото показаха професионалистите, какви са тенденциите и какво е да се превъплатиш в роля от известен филм, ще разберем сега от сценариста и организатор на шоуто Елена Стефанова и една от най-харесваните изпълнителки в момента Дара.

Столетия наред алхимици, а после и учени търсеха "златното хапче "- онзи универсален лек, който ще лекува всички видове рак, всички болести. Оказва се обаче, че бъдещето на медицината е съвсем различно - конкретно хапче за всеки един човек. Защо? Пренасяме се в клиничната лаборатория на една от модерните столични клиники.

Той е един най-усмихнатите български изпълнители. Освен че е един от най-желаните популярни мъже, той е един от успешните ни певци. Днес той е специален гост в звездните минути на ДНЕС - Орлин Павлов.

„За да снимаш любовна сцена с някого е хубаво да има химия. По-лесно е. Снимам кино и се чувствам добре. Не съм се чувствал с едно крило, но някои хора са“, сподели Орлин Павлов

Любовта към естественото, автентичното, силата, която те носят, силата на това да бъдеш. Това е темата на разговорът, който предстои. Как да се върнем към естественото, можем ли да харесаме своите недостаци и да ги превърнем в позитиви, ще разберем сега от срещата ни с психолога Марина Байрактарова.

„Напишете желанието си с червило върху огледалото в банята, така ще си помогнете да го сбъднете“, разказа Марина Байрактарова.

Мислите ли зло на някого. Е, по-добре недейте. Това е нашият съвет. Следващите ми гости озаглавиха последното и парче „Не ти мисля зло“. Те са Михаела Маринова, Иво и Пламен.

„Чувставаме се като едно семейство. Пламен ми е като батко, съветвам се с него, даже му казвам „бате“. Иво е моето другарче в живота“, сподели Михаела Маринова.

 

fallback
fallback