fallback

Индира Касимова: Спортът и магията на танца

05.10.2016 | 16:29 Автор: Мария Аладжова

Силов спорт срещу дрогата

Днес ще започнем предаването със силни мъже. Предстои Европейското Първенство „Айрън мен“ за купата „Димитър Саватинов“, което ще се проведе в родния град на шампиона Гоце Делчев. Мотото на събитието е „Силните срещу дрогата”. В турнира ще вземат участие състезатели от много държави. За да разберем какво предстои, поканихме Димитър Саватинов - шампион, носител на титлата "Най-силен мъж на Америка" за 2014/2015 год, както и Мирон Йорданов, председател на Българската федерация на силовите атлети"Айрън мен" и ивент мениджъра на събитието Траяна Каписазова.

„Александър Сано и Лора Караджова ще са популярните лица, които ще се включат в програмата“, споделиха организаторите на „Айрън мен“ 

„Съжалявам, че когато започнах да практикувам този спорт, не се обърнах към треньор“, сподели шампионът, Димитър Саватинов, който се завърна в България преди часове.

Формула за перфектно тяло

Следват няколко полезни упражнения в компанията на Индира Касимова и две прекрасни дами. Ще си говорим по женски и ще спортуваме заедно.

„Подготвям нов сезон на моето танцувално шоу. Сама се старая да изработвам костюмите. Опитвам се да живея здравословно. Препоръчвам елдата като част от всеки хранителен режим", разказа Индира Касимова в звездните минути на предаването.

Рецепта за щастие

Има ли рецепта за лично щастие. Има разбира се. Днес поканихме един човек, който често дава своите полезни съвети за щастлив живот. Той има рецепта и тя е възможна да промени живота ни. Какви са стъпките, какво да промени и как да живеем - за всичко това поговорихме с психолога, издал не една полезна книга, Еленко Ангелов.

„Свалих 16 килограма с мотивация за спорт и здравословно хранене. Преди не се бях замислял как изглеждам, а трябва. Всеки е хубаво да се погледне в огледалото. Има рецепта за щастие. Тя е различна за всеки. Важно е да се чувстваме добре в кожата си“, сподели Еленко Ангелов

Младите надежди на българската наука

Вчера държавният глава Росен Плевнелиев връчи президентските отличия „Джон Атанасов“ на млади български изследователи за постижения в областта на информационните и комуникационните технологии. Затова веднага след получената награда каним един българин, който има с какво да похвалим. Той е Веселин Райчев и получи наградата за принос в компютърните технологии в областта изкуствен интелект.

„За мен е голямо признание именно тази награда. Щастлив съм. Няма да спирам да се развивам“, сподели той.

 

fallback
fallback