Прея: Държа се с хората така, както искам и те да се държат с мен

Тази и други интересни теми в Днес с Константина Живова

03.10.2016 | 15:16 Редактор: Тодор Петров
Прея: Държа се с хората така, както искам и те да се държат с мен

Защо е по-добре до консумираме домашно приготвен хляб вместо заводски? Каква е тайната на доброто тесто? Добре ли е да закусим една баничка? В рубриката "Репортер на място" Борислав Петров гостува в столична централна фурна.

Днес спортувахме заедно. Кондиционният треньор Емануил Кетенлиев показа упражнения, които да направите вкъщи. Как да се стегнете в домашни условия и изобщо колко е възможно.

"Има много тренировки, които да практикуваме вкъщи. Ластици и гирички са достатъчни за една сутрешна тренировка", разказа и показа в студиото кондиционния треньор Емануил Кетенлиев.

Тя е винаги позитивна и усмихната. Музиката е тази, която я вдъхновява. Днес в студиото на предаването певицата Прея разказа как се вдъхновява и какво я кара да прави музика.

"Понякога, когато съм тъжна, си казвам, че трябва да се възползвам от този момент и да създам нещо. Тъгата ражда добри шедьоври. Старая се да се държа добре с хората, защото искам да ми връщат със същото. Това е моето постоянно правило в момента", сподели певицата Прея пред Константина Живова.

Продължава рубриката "Репортер на място", която започнахме миналия петък. Спазваме ли цветовете на светофара? Защо пресичаме на червено? Борислав Петров бе на кръстовището на булевардите "Евлоги Георгиев" и "Мадрид", съвсем близо до строяща се нова метростанция. 

"Гражданите пресичат на червено. Оправданието им е, че не им се чака светофарът, който да светне зелено", предаде той.

Днес поговорихме още за модата и тенденциите, които ни вълнуват заедно с Красимира Веселинова. 

"Актуланите връхни облекла през този сезон са пончотата и жилетките. Платата с асиметрични форми също са за предпочитане. Сред мъжете се срещат панталони с много джобове и различни копчета. Косъмът ще е хит и през този сезон", сподели Красимира Веселинова.