Велислава Каймаканова-Ножарова: Обичам еротичната фотография, не съм се отказала от нея

Още интересни гости и теми в предаването ДНЕС по Bulgaria ON AIR

29.09.2016 | 15:15 Редактор: Луиза Божинова
Велислава Каймаканова-Ножарова: Обичам еротичната фотография, не съм се отказала от нея

Днес отново ще направим социален експеримент в рубриката ни "Репортер на място". Изпратихме колегите Борислав Петров и Валерия Цветанова в центъра на София за да разберем какво ще се случи и какви ще бъдат реакциите на гражданите, ако вървейки по улицата човек пред вас изхвърли боклука си от изядена закуска на тротоара или улицата. Казвам "здравейте" на колегите и нямам търпение да проверим ще избухне ли някой?

В минутите за здраве ДНЕС ще говорим за една много сериозна тема - онкозаболяванията при мъжете.

Ракът на простатата е един от тихите убийци при представителите на силния пол, но въпреки това темата се възприема за деликатна и неглижира. Знаем добре, че мъжете не обичат да ходят на лекар, затова, скъпи жени, нека чуем какво ще ни каже д-р Камен Недев.

"Мъжете след 45 години трябва всяка година да посещават уролог", препоръча той.

Велислава Каймаканова-Ножарова - за магията на обектива, вдъхновението от красотата, силата да мотивираш хората да оставят следа след себе си. За изкуството и семейството в един разговор с Константина Живова.

"Търся алтернативни методи за дъщеря ми, когато дойде моментът й за училище. Искам тя да изпитва удоволствие, а не да се отегчава", сподели Велислава Каймаканова-Ножарова.

Преди дни актрисата Ирмена Чичикова обяви, че започва да развива друг свой талант. Тя става дизайнер на тениски. Затова днес, както тя самата обеща, ще ви представим първата и колекция, която вече е факт. Сигурна съм, че и тя се вълнува и затова нямам търпение да ви срещнем с нея на живо от ателието.

Казвам здравейте на колегата Валерия Цветанова и актрисата Ирмена Чичикова.

"Моята първа колекция и картините върху тениските ми изобразяват моите сънища", сподели актрисата Ирмена Чичикова.