fallback

Графа: Посветих песента ми "Инстинкт" на жена ми Мария

Тази и още интересни теми и гости в предаването Днес по Bulgaria ON AIR

23.09.2016 | 14:52 Автор: Ирина Георгиева

Целулит

Целулит. Проблемът, с който се сблъсква всяка жена. Когато имаме по-младо тяло не се замисляме как живеем, но след години, когато проблемът с целулита е налице започваме да търсим решение. Затова екипът на предаването ДНЕС даде полезни съвети на всички, които се борят с целулита. 

Какво е новото оръжие срещу целулит и чували ли сте за неинвазивна липосукция? На тези въпроси отговори кинезитерапевта Стефка Сиракова.

Графа в предаването ДНЕС

В звездните минути предаването ДНЕС срещна зрителите с един изпълнител, който неведнъж е доказал колко успешни са инстинктите му по отношение на музиката у нас. Израснал на сцената, той е един от артистите, които и малки и големи познават. Днес той е не само изпълнител оставил множество следи в музикалната ни история, но и продуцентът, който изгражда едни от най-хитовите ни млади артисти. 

"Албумът ми "Моменти" е най-силният ми според мен. Песента "Инстинкт" е посветена на жена ми Мария, иам и други песни за нея, това не е първата. Вълнувам се и започвам подготовка от сега за големия ми концерт през април. Тренирам усилено физически заедно с кондиционен треньор, защото сцената ще бъде голяма и трябва да се подготвя", сподели Графа пред Константина Живова.

Специална ГАЛА ВЕЧЕР

24 класни професионални бойци по правилника ММА и муайтай с различни националности от 15 държави, пристигат у нас за специална ГАЛА ВЕЧЕР – спектакъл, която ще се състои на 24 септември от 19:30 часа в София.  

За първи път столицата ще бъде домакин на спортно събитие от подобен род и класа, в което 24 професионални състезатели - отлични спортисти и неколкократни  шампиони в различни категории, ще предложат на феновете зрелищните битки неповторими емоции и преживявания. За да разберем какво предстои ще поканя и организаторите.

"ММА боевете предизвикват голям интерес у нас. Имаме добри бойци. Това е не просто бой, изисква се усилена тренировка и много ограничения", разказаха организаторите.

"Посетителят" на режисьор постановчик Александър Чобанов

Театър "Сълза и смя"х ще представи в понеделник премиерното заглавие "Посетителят" на режисьор постановчик Александър Чобанов. От известно време той живее и твори във Франция, сега е в София за премиерата и гостува в ДНЕС.

"Елен Колева е много талантлива млада актриса. Радвам се,че е част от постановката", сподели режисьор постановчика Александър Чобанов.

 

fallback
fallback