Какво не вижда зрителят всяка сутрин зад камерата на ДНЕС? Вече на 1 година!

Тези и още интересни теми и гости в предаването ДНЕС по Bulgaria ON AIR

21.09.2016 | 15:33 Редактор: Ирина Георгиева
Какво не вижда зрителят всяка сутрин зад камерата на ДНЕС? Вече на 1 година!

От Константина Живова

ДНЕС празнува 1 година

Днес предаването ДНЕС отпразнува своята първа годинка. Зрителите се докоснаха до кухнята на телевизията и видяха как се случва всичко. Предаването започна показвайки водещата в минутите преди да влезе в ефир. Гримьорната и стъпките, които извървява всяка сутрин преди да ви се усмихне от екрана.

Репортерите Борислав Петров и Асен Манасиев влязоха в апаратната на живо - мястото, което зрителят не вижда. 

Показахме много компилации от най-забавните моменти на нашите репортери.

Мъжка красота

Дамите обичаме да се наслаждаваме на мъжката красота. Особено, когато става въпрос за популярни и стилни мъже. Днес ексклузивно, водещата Константина Живова срещна зрителите с известният британски модел Josh Hutchison. Часове след като кацна в София с него разговаря стажант-репортерът Цветелина Илиева.

"Приятелка ми много ме подкрепя. Ако не беше тя аз нямаше да съм това, което съм. Искам да стана много известен. Харесвам модата и се радвам на успехите си", сподели ексклузивно за ДНЕС, известният британски модел Josh Hutchison.

Екстрийм фест и Велокарнавал за малки и големи

Две изключително атрактивни събития ще зарадват столичани в края на тази седмица. В петък стартира тазгодишното издание на Екстрийм феста, а в събота ще се проведе първият в България Велокарнавал за малки и големи. Това, което обединява двете инициативи е, че се провеждат в рамките на Европейската седмица на мобилността, която ни подтиква да бъдем активни и да водим по-спортен и забавен начин на живот. Повече научихме от репортера Валерия Цветанова и събеседниците й.

Поли Паскова за музиката, която вълнува сърцето й

Фолклорната певица Поли Паскова е една от най-успелите ни родни представители в бранша – умело съчетава чил хаус, рок, диско поп с народна музика. Още преди бума на чалгата е кръстосала Америка като певица и до днес музиката е тази, която вълнува сърцето й. 

"С времето установих, че музиката може да лекува. Много скоро предстои моя песен да влезе в програмата на едно българско училище и нашите деца да могат да я изучават", разказа певицата Поли Паскова.

Музиката на Мариана Попова с испански нотки

Феновете на музиката на Мариана Попова ще могат да се насладят на български ритми вплетени с испански нотки. Най-новата песен на певицата е в дует с аржентинския певец Лукас Маскиано. 

"Не правя музика, защото трябва. Когато чуя текст или мелодия, тя трябва да ме докосне, тогава започвам да работя по парче. Сега съм отдадена на дъщеря ми, която е първокласник. Вълнувам се, но е хубаво", сподели певицата Мариана Попова

Мартина Ганчева и Ирина Белчева за ДНЕС

В студиото по повод първата годинка на предаването гостуваха и водещите, част от ДНЕС, Мартина Ганчева и Ирина Белчева. Те разказаха свои моменти и преживявания от предаването, споделиха мечтите и амбициите си, когато става дума за добра журналистика. Накрая на предаването целият екип отпразнува Рождения Ден с торта в студиото!