Богдан Томов: Мечтаех да участвам в мюзикъла "Коса"

Тази и други интересни теми и гости в предаването ДНЕС с Константина Живова

16.09.2016 | 14:20 Редактор: Тодор Петров
Богдан Томов: Мечтаех да участвам в мюзикъла

One Architecture Wеек e ежегоден международен фестивал за архитектура. С деветото си издание фестивалът навлиза в панелните квартали. Локацията тази година е третият по големина панелен квартал в България - "Тракия" в Пловдив, а откриването е на 30 септември, в Деня на Тракия.

Херпесите са досадни. А някои от тях и опасни. Малцина от нас знаят, ще съществуват повече от 100 различни вида херпес-вирусни инфекции. В здравните минути днес ще поговорим за онези от тях, за които знаем най-малко, защото се приемат за деликатна тема. Борислав Петров ни среща с дерматолога д-р Цеца Валева.

"Слабата имунна система е една от причините за появата на херпесите у хората", сподели дерматологът.


Той е един от представителите на златното поколение на българската естрада. Роден е в София, завършил е Естрадния отдел на Музикалната академия. Познат е на многобройната публика с изявите си като водещ и шоумен, а за децата  изпълнява с любов безброй песни. Той е Богдан Томов.

"Срещата ми с децата ме зарежда. Мечтаех да участвам в мюзикъла "Коса", това е една несбъдната мечта. Имам амбиция да направя рап песен", сподели шоуменът Богдан Томов.


Феноменалното клавирно дуо Аглика Генова и Любен Димитров честват 20-годишен юбилей. И въпреки, че творческият им календар е препълнен, те винаги намират време за България, а ДНЕС намериха време и за нас. Нещо повече те са тук със своя добър приятел - композиторът, спечелил също световна слава, Йордан Камджалов.


В рамките на Европейска седмица на мобилността в София ще се проведе Smart Mobility Fest, който ще събере за първи път на едно място на открито електромобили и хибриди, електрически велосипеди, мотопеди, скутери, бордове. Това ще се случи на 18 септември в Княжеската градина. В аванс за събитието научихме от Асен Манасиев и неговите събеседници.