Здравка Атанасова: Влиянието на магиите е само в главата ни

Тази и други интересни теми и гости в предаването "Днес" с Константина Живова

14.09.2016 | 15:01 Редактор: Тодор Петров
Здравка Атанасова: Влиянието на магиите е само в главата ни

Гръбначни изкривявания при децата, дископатии при възрастните. За съжаление, проблемите с опорно-двигателния апарат и на малки, и на големи у нас са твърде чести. Как да ги лекуваме успешно и неоперативно видяхме в един от водещите реахабилитационни центрове у нас. 


Интересувате ли се от магии? А вярвате ли, че някой може да ви направи магия? Как да се предпазим от негативни мисли и какви са големите загадки, които крият магиите - разказа Здравка Атанасова в студиото на ДНЕС.

"Няма магии. Има мисли, които ни влияят. Когато игнорираме негативното и се заключим с положителни мисли и не вярваме в лошите енергии, които ни влияят, тогава няма как някой да наруши нашето щастие, късмет и здраве", сподели Здравка Атанасова пред Константина Живова.

Жени Живкова е един от българските модни дизайнери, утвърдили се през години. Дамите се вълнуваме от модните тенденции и обичаме да бъдем информирани за това кое е модерно и кое - не. Днес ви срещаме с дизайнера Жени Живкова, броени часове преди представянето на новата й колекция.

"Бих била горда, ако ме нарекат Диктарор на модата в България", отговори Жени Живкова на един от въпросите на Елисавета Коюмджиева.

В рубриката Репортер на място, преди първия учебен ден Валерия Цветанова провери има ли къде да пресичат безопасно децата и учениците. Включихме я на живо от столичната 141 детска градина "Славейкова поляна".

На 19 септември предстои премиерата на най-новия видеоклип на Орлин Павлов. Той е към песента "С едно крило“. Певецът обяви в социалните мрежи нестандартна кампания във връзка с клипа. За да разкаже повече потърсихме самия Орлин.  

"Не съм правил до този момент такова видео. Изглежда като кино. Премиерата на песента "С едно крило“ ще бъде на 19 октомври“, сподели певецът Орлин Павлов, който Константина Живова потърси на живо по телефона.