Павел и Венци Венц: Почиваме си, като правим музика

13.09.2016 | 14:33 Редактор: Мария Аладжова
Павел и Венци Венц: Почиваме си, като правим музика

Георги Тенев за новия си роман "Български рози"

„Поставен в безизходица, човек усеща перверзния чар на отчаянието. Почти без инвестиция на енергия, по напълно икономичен начин отчаянието може да доведе до крайности, каквито нито геройството, нито фанатизмът предизвикват." Така започва първата част на „Български рози", новият роман на Георги Тенев. Какво повече ще прочетат писателите ще разберем от автора на романа.

Здравословното хранене и качеството на живот на хората с възпалителни чревни заболявания

„Нека храната да бъде вашето лекарство и лекарството – вашата храна“ - това е едно от големите завещания, които оставя бащата на медицината Хипократ. След минути в столицата ще започне събитие, което подкрепя едновременно две каузи - здравословното хранене и качеството на живот на хората с възпалителни чревни заболявания, за които у нас все още знаем твърде малко. С поп певицата Тони и един от водещите млади гастроентеролози у нас ще ни срещне сега Ели Коюмджиева. 

Павел и Венци за приятелството и музиката

Те са двама млади и много нестандартни изпълнители. Скоростта с която се развива кариерата им е достойна за похвала. Винаги позитивни и с ексцентрична визия двамата рап изпълнители се превърнаха в един от любимците на българската музика. Днес те са специалните звездни гости на предаването. Те са Павел и Венци.

„Приятелството ни струва 50 хиляди лева по договор. Ние сме заедно постоянно. Работата е начинът да си почиваме. В момента работим по но проект“, споделиха пред Константина Живова двамата изпълнители.

Кнас представя новия си проект "Why is it over"

Димитър Мичев, по-известен като Кнас е музикален изпълнител, който помним с едно от парчетата, с които придоби популярност заедно с Мария Илиева. Той завършва Международни отношения в Стокхолмския университет. Музиката е в кръвта му. Днес той е гост заедно с част от екипа на новия си проект.