Моделът Мила Христова: Да си модел е професия, която изисква много

Още интересни теми и гости в предаването ДНЕС по Bulgaria ON AIR

09.09.2016 | 16:03 Редактор: Луиза Божинова
Моделът Мила Христова: Да си модел е професия, която изисква много

Велосипед, тротинетка, електрически автомобил, лонгборд, градски транспорт и пеша - това са начините за придвижване в града, представени в откритата днес изложба "Лицата на разумното придвижване в града".

30 градски хора са заснети за фотоизложбата, която ще продължи до 1 септември, за да ни подгрее за Европейска седмица на мобилността (16 – 22 септември). Повече за събитието научим от колегата Борислав Петров и Мария Михнева и Тодор Балчев.

В минутите за здраве ще говорим за техниките за йога дишане с Людмил Коларов, който има и разработен тренинг против стрес.

"Излекувах сериозни проблеми с кръста си само с йога практики", сподели  Людмил Коларов.

Днес е световен ден на красотата. Затова няма как да не поговорим за красивите българи, които популяризират страната ни по целия свят. Става дума за топ модели и модни подиуми и професионални фотосесии. Красотата ще спаси света. Така ли е ще разберем от красивите ми гости Благомир Мастагарков и Мила Христова.

"Не е лесно да бъдеш модел. Превръща се в твоя професия. Пътувания, спорт, хранене, сън са част от важните неща", споделиха красивите модели в студиото.

Двама руски хореографи създават танцова школа в София. Там можеш да развиеш уменията си в различни стилове танци. В школата като учители гостуват солистите на някои от най-известните балетни трупи в света. При Константин и Роман сега е Валерия Цветанова.

Two Cities One World е българо-американски музикален проект, в основата на който седят Анна и Джаред Катур. Групата изпълнява основно авторска музика. Стилът им се определя като смесица от соул, фънк и джаз. Младите музиканти обичат да експериментират и в звученето им се долавят и примеси на поп и латино. На 20 септември групата издава своя първи самостоятелен авторски албум. Какво предстои ще разберем от младите и талантливи музиканти, Анна и Джаред.