Наско от БТР: Имали сме трудни моменти, но хубавите са повече

31.08.2016 | 13:51 Редактор: Мария Аладжова
Наско от БТР: Имали сме трудни моменти, но хубавите са повече

Тази година за втори път ще се проведе "Sofia Puppy Parade" на 25 септември в Южния парк. На предишното такова събитие през юни много малки кученца се опознаха и играха заедно а след това животните и техните стопани дефилираха. Повече за събитието ни разказа организаторът Теодор Тодоров и нашата колега Диана Костова, която има няколко кучета.

„Ако има родители, които се страхуват, че децата им биха развили алергия ако отглеждат куче вкъщи, ще им кажем, че това не е така. Напротив, така дори децата създават по-силна имунна система“, разказаха гостите в студиото.

Днес в здравните минути на предаването отново спортувахме заедно. Показахме ви полезни йога практики и говорихме за тайните на йогата за онези, които все още се колебаят дали да започнат с това занимание. След ваканцията имаме нужда от тонизиране и връщане към ежедневните ангажименти. Можем ли с йога да се подготвим за работния процес и как да се случи това? За това си поговорихме с йога инструктора, Благовеста Виденова.

„Ако всяка сутрин правим йога за събуждане по десет минути, ще сме тонизирани през целия ден“, показа и разказа тя.

В следващите минути ще ви разкажем историята на едно куче, което е блъснато от кола и в последствие е с наранен гръбначен стълб. Колегата от Bloomberg TV Bulgaria - Делян Петришки, го намира и започва да полага грижи за възстановяването му. 

„Едно такова куче има нужда от подкрепа. Ще се радвам ако хората проявят инициатива да помогнат“, сподели Делян.

Днес решихме да направим един от поредните ни експерименти в рубриката Репортер на място. Проверихме колко честни са гражданите. Колегите се разходиха по софийските централни улици и симулираха, че изпускат портфейла си. Вижте какво се случи:

През септември феновете на рок музиката в България ще могат да се насладят на музиката на една от любимите си групи Б.Т.Р. и екс вокалистът на „Джудас Прийст” - Тим „Рипър” Оуенс със съвместни концерти в София и Русе. За да ни разкаже повече за грандиозното шоу, което предстои, ще поканя един от любимците на рок музиката у нас, самият Наско от БТР.

„Имали сме и трудни моменти в кариерата ни, но хубавите са в пъти повече“, сподели той.

Той е необикновена личност, един „богат и преуспял" човек, сбъднал детската си мечта в Америка, за да направи втори съдбовен избор половин век по-късно – да се завърне в родината си. Близо петдесет години след като емигрира в САЩ, писателят Любен Рабчев се връща в България и създава винарско-хотелския комплекс на брега на Дунав.  

„Станах милионер за пет години в Америка. Не знаех английски. Постигнах всичко с много честност и труд. За да изкарваш добри пари там, трябва да знаеш, че да си добър бизнесмен и да инвестираш в бизнес“, разказа той.