Атанас Колев: Целунах първото си гадже пред блока

Вижте още интересни теми и гости в предаването ДНЕС по Bulgaria ON AIR

29.08.2016 | 15:26 Редактор: Ирина Георгиева
Атанас Колев: Целунах първото си гадже пред блока

От Константина Живова

Кариера в България, защо не?

Кариера в България, защо не – наистина? От предаването ДНЕС подкрепят кампанията на "Тук-там", защото с труд и квалификация и малко късмет щастието се усмихва на всеки. А късметът понякога е въпрос на контакти и добри приятели, които можете да намерите именно в лицето на форума, за който водещата Константина Живова разговаря с Юлия Георгиева и Велина Христова

"Компютърен специалист е една от търсените специалности сред кандидатите", споделиха Юлия Георгиева и Велина Христова.

Зумба за поддържане на добра фигура

В здравните минути на ДНЕС, екипът на предаването реши да започне седмицата със сутрешна тренировка за здраво тяло и здрав дух. Зумба тренировките стават все по-предпочитан метод за поддържане на добра фигура, особено от дамите.

Днес Асен Манасиев ни среща с един от треньорите по зумба - Полина Бакърджиева. Самата тя започва да се занимава със спорт, след като решава, че трябва да свали голямо количество излишни килограми и да започне да води по-здравословен живот. За силата на волята и резултатите от спорта - Асен Манасиев и Поли.

"Зумбата е начин да отслабнете. Танцът разтоварва и зарежда. Музиката е важна. Трябва да изпитваме удоволствие, когато я слушаме и танцуваме, за да бъде тренировката ни ползотворна", разказа инструкторът по зумба, Полина Бакарджиева.

Атанас Колев за предаването ДНЕС

В звездните минути на предаването ДНЕС срещна зрителите с един от обичаните млади таланти на българската музика - Атанас Колев, с който се срещнахме в родния му град Варна. Какво сподели той, вижте в интервюто пред Константина Живова.

"Целунах първото момиче пред блока на стълбите", разказа Атанас Колев.

Сватбено риалити - резултатът

През изминалия месец ви показвахме стъпките, по които минава една двойка, решила да встъпи в брак. В сватбеното ни риалити досега ви показахме ползите от сватбен агент, пробни прически, маникюри, рокли и какво ли още не.

Екипът на предаването ДНЕС показва и крайния резултат. В студиото Константина Живова разговаря с булката Диана Костова, която преди броени дни изживя, заедно със своя съпруг най-нежния ден и първият им такъв от съвместния им живот.

Здравка Атанасова - какво е усещането да виждаш в бъдещето

Следващата гостенка на водещата Константина Живова може да ви каже както какво ви мъчи от миналото, така и какво ви очаква в бъдещето. За целта тя си помага с тесте карти. Какво е тестето обаче и какво е усещането да можеш да виждаш в бъдещето, трябва ли то да ни плаши или напротив - на тези  и много други въпроси отговори гледачката на карти Здравка Атанасова.

"Картите могат да помогнат в избора на партньор, в колебания за вземане на важни бизнес решения, както и да помогнат при заболявания. Трябва да освободиш мисленето си и да послушаш картите", разказа гледачката на карти Здравка Атанасова.