fallback

Делфините Йоана и Бимбо пяха за ДНЕС

Наталия Кобилкина съветва интимно Асен и Боби

18.08.2016 | 14:25

Морската седмица на ДНЕС продължава с пълна сила. Водещата Константина Живова ни посрещна на брега в компанията на красивата Маги Джанаварова. Зрителите видяха как Маги и Ина поддържат отлична спортна форма с крос на плажа, стягащи и оформящи тялото физически упражнения. Докато се наслаждавахме на отличната фитнес подготовка на Маги Джанаварова, научихме повече за новите музикални проекти на певицата и плановете й за почивка през лятото.

Да плуваш с делфини

Зрителите на ДНЕС станаха свидетели на зрелищното шоу на Кимбо, Доли, Попи, Йоана и Бимбо. Константина Живова ни показа любимият на вече поколения българи Делфинариум във Варна. Преди броени дни уникалното атракционно съоръжение на Балканския полуостров навърши 32 години.

Любопитната Йоана закачливо надничаше от водата, докато Ина разговаря с Христо Иванов, един от хората, посветили ежедневието си на най-интелигентните животни на планетата. От него научихме нови любопитни факти за уникалните бозайници.

В очевидно добро настроение петте делфина, едва изчакаха първите акорди на музиката, за да започнат своето Делфин – шоу. Зрителите видяха акробатика, балансировка, музика и песен изпята специално за Ина и зрителите на ДНЕС.

От рубриката ни за светски новини, научихме как великия бийтълс Ринго Стар, стана прадядо, видяхме- холивудската суперзвезда Холи Бери, която навърши 50 години, по-прекрасна от всякога и провокативни селфита на Маги Желязкова. Разбрахме защо Джъстин Бийбър се принуди да изтрие профила си в "Инстаграм".

Д-р Марияна Венелинова: хидратирайте и пазете кожата

Коя е опасната страна на лятото и кои са враговете на кожата. Кожните и венерически болести са особено разпространени през този сезон. В минутите за здраве, дерматологът д-р Марияна Венелинова, даде ценни съвети затова- как да запазим кожата си през горещите летни дни, но също и кога да обърнем сериозно внимание за специфични проблеми, които могат да носят потенциално сериозен здравословен риск.

Наталия Кобилкина: Летните свалки често прерастват в здрава връзка и дори брак

Сексологът Наталия Кобилкина разговаря с Боби и Асен за любовта и интимните мигове през лятото. Според нея, съвсем не е изненадващо, че много летни авантюри прерастват в хубава и здрава връзка, особено, когато се впускаме в тях с осъзнато самочувствие. Както винаги, Наталия беше забавна, атрактивна и особено полезна с препоръки за най-интимните моменти, а също и за страстта и забавлението, които не трябва да угасват по пътя към емоционална зрялост.

"Обещавам“ е името на новата песен на Наско Колев

Ексклузивно за ДНЕС, певецът Наско Колев обяви заглавие на новата си песен - „Обещавам“. Един от любимите млади изпълнителни Атанас Колев разказа за любовта си към музиката, хип-хоп артистите, баскетбола и за новата му страст- медицината. Пред Наско предстоят втори курс в медицинската академия, нов музикален проект и по всяка вероятно все повече фенки, които дори толкова рано сутринта, бяха наобиколили водещата Ина и Наско по време на интервюто им в централно варненско кафене.

 

fallback
fallback