fallback

Боби и Асен се изправиха срещу световен шампион по бокс

Продължава морската седмица на ДНЕС по Bulgaria ON AIR

17.08.2016 | 13:52 Автор: Ирина Георгиева

За да ти върви риболова, рано сутрин, трябва да срещнеш жена, която е правила любов

Зрителите на предаването ДНЕС посрещнаха утрото заедно с водещата Константина Живова на пристанището в слънчева Варна. Там, с помощта на стари рибари, Константина разкри ни разкри част от тайните на успешния морски улов - "За да ти върви риболова, рано сутрин, трябва да срещнеш жена, която е правила любов", посъветва ни първият й събеседник.

Видяхме още как се правят и носят ръчно изработени плажни бижута. Откъде идва вдъхновението за това ръкоделие, ни разказа hand made майсторката Траяна Чолакова.

В летните дни често срещаме мераклии да се снимат на плажа. Не винаги обаче получаваме желания резултат от морското селфи и обикновено фото. Как да позираме пред камерата, когато сме заобиколени от плажни пейзажи ни демонстрира моделът Катерина, а фотографът Русалин Илиев даде професионални съвети за пясъчни фотосесии.

Галина Колева: Обещавам да победя в Канада

Боби и Асен се изправиха срещу световен шампион по бокс

В същото време Асен Манасиев и Борислав Петров бяха предизвикани в студиото не от кой да е, а от голямата ни гордост, световната и европейска шампионка Галина Колева. Галина влезе в студиото с боксови ръкавици и не пожали водещите, които сами я предизвикаха на спаринг. Тя ни разказа за треньорската си работа с професионалисти, но и за бокса като модерен и търсен от все повече хора анти-стрес спорт. За това, какво е да излезеш на ринга и да се биеш за световната купа и какво коства успеха. Златното момиче на българския бокс обеща да победи за пореден път на предстоящия турнир в Канада.

Ice cream: Дръжте се възпитано на детски лагери

Малин Миланов – Монти и Мартина Иванова ни представиха най-новата си песен "Всеки ден", чухме забавни неразказани морски истории от миналото им и повече за новите им музикални проекти. Група Ice cream се наложи в музикалните среди, както с позитивния си заряд така и със специфичния си музикален стил.

Небесни гмуркачи

Хората покоряват небесното царство по много начини, но един от най-зрелищните, вълнуващи и достъпни за всеки е скайдайвинга. В студиото на ДНЕС, за този невероятен спорт разказаха големият ас, с над 13 000 парашутни скока, инструкторът Христо Киликчиев и отскорошният, но запален фен на изкуството на полета Виктор Недялков. Зрителите видяха тандемни скокове на известни български личности и се докоснаха до небесния простор и усещането за свобода на умението да летиш.

 

fallback
fallback