Славин: "Тъмносиньо" е лична история

Още интересни теми в предаването ДНЕС по Bulgaria ON AIR

17.08.2016 | 12:46 Редактор: Ирина Георгиева
Славин:

Клюки за звездите у нас и по света

Предаването ДНЕС започна с актуални новини около цяла поредица световните звезди. Зрителите видяха 16-ет годишния син на Мадона, който отпразнува рождения си ден във вулкан, научиха защо Адел отказа да пее на ”Супербоул”, как бившите съпрузи Антонио Бандерас и Мелани Грифит направиха показно за добри отношения между бивши партньори, а също и как Амбър Хърд отмъсти жестоко на Джони Деп в Интернет.

Водещата Константина Живова ни показа обновената Морска градина във Варна и заедно с главния архитект на града г-н Виктор Бузев и г-н Стефано Коста ни разказаха за новите архитектурни идеи, които ще променят още повече облика й.  

Летни изкушения: Салата с пъпеш, нар и халва 

В българската кухня на Атанас Вутов, един от готвачите на Байерн Мюнхен, зрителите ни видяха как бързо, лесно и вкусно могат да обогатят със свежи кулинарни изкушения лятното си меню. ДНЕС  направихме салата с пъпеш, нар и халва, както и сметанов десерт с натурална ванилия и плодове.

Славин: Това е лична, специална песен с разпилени бурни емоции

В звездните минути на предаването Константина Живова ни срещна със певецът Славин Славчев. Варненецът ни разказа за най-тъмносините си чувства и вдъхновения, въплътени в новия му клип "Тъмносиньо". Лиричният текст е провокиран от лична история, а песента е написана заедно с неговия близък приятел, клавириста д-р Милослав Петров. В драматичните сцени на видеото Славин си партнира с актрисата Елизабет Марангозова.

Silent City: Всеки трябва да може да режисира сам живота си

Провокираща и с интелигентно ъндърграунд звучене. Така може да бъде определен "Филм", още един летен хит представен в ефира на ДНЕС. Последното парче на непримиряващите се със света момчета от Silent city – Масурски, Римо и на очарователната Мария Маринова опипва успешно ръба на мейнстрийма, без да се откъсва от корените на истинския хип хоп, често е пренебрегван у нас.