Jason Brad Lewis: Никога не съм говорил с родителите си за секс

Още интересни теми в предаването ДНЕС по Bulgaria ON AIR

11.08.2016 | 15:30 Редактор: Мария Аладжова
Jason Brad Lewis: Никога не съм говорил с родителите си за секс

Клюки за звездите у нас и по света

Предаването ДНЕС започна с актуални новини около българските и световните звезди. Интересни клюки и папарашки кадри споделихме заедно с журналиста Диана Костова.

С планината шега не бива - съвети

Планината е рай през лятото и предпочитано бягство от градските горещини. Приказката, обаче, бързо може да се превърне в изпитание, защото както с морето, така и с планината шега не бива, дори през лятото.

Какви са съветите на опитните планинари научихме от един човек, който познава отлично и красотата и коварството на планината - организационният секретар на Планинската спасителна служба Павел Павлов.   

"Планината не е толкова опасна, когато сме подготвени. Ако имаме проблем трябва да сигнализираме на телефон 112. Планинската застраховка за дълги преходи е препоръчителна", разказа организационният секретар на Планинската спасителна служба Павел Павлов.  

ЗА и ПРОТИВ секса на публични места - актрисата Марина Мандарина и изпълнителя Jason Brad Lewis

Палава двойка без задръжки се впусна в любовни ласки посред нощ в столичния квартал "Люлин", показва снимка, публикувана във Facebook. Влюбени, без особено притеснение, правят секс на багажника на кола, намираща се на паркинг в 6-ти микрорайон. В близост до горещата сцена се намира и нощен клуб, в който вероятно двамата са се почерпили преди това.

ЗА и ПРОТИВ секса на публични места, водещата Константина Живова говори с актрисата Марина Мандарина и изпълнителя Jason Brad Lewis.

"Сексът не е срамно нещо. Не трябва да се парадира и да се прави на обществени места, където с набива на очи. И двамата сме правили секс на открито", разказаха гостите в разгорещения дебат в студиото.

Ретро парад в с.Владая

Класическите автомобили и мотоциклети ще се съберат тази неделя на голям Ретро парад в с.Владая. Събитието е в навечерието на традиционния Владайски събор по случай църковния празник Успение Богородично и започва пред едноименната местна църква. Там сега е Борислав Петров.