fallback

Мага: Днес няма вечни песни

Тези и още интересни теми и гости в предаването ДНЕС по Bulgaria ON AIR

09.08.2016 | 14:03 Автор: Мария Аладжова

От Константина Живова

Онлайн обучение 

Все повече престижни университети предлагат онлайн обучение. Тази невероятно гъвкава форма за учене позволява, да придобиете ценна квалификация и сертификат от висше учебно заведение, което е в друга държава и дори на друг континент, при това без да се откъсвате от ангажиментите си.

Практиката, обаче показва, че много малко от обучаващите се сами стигат до успешен край. Защо ученето в група е много по-успешно и добива популярност, разказаха Гаяне Минасян от Национална мрежа за родителите и Лиа Маор - педагогически съветник от организацията Education Cities, Израел в предаването ДНЕС.

Нудистки плаж

Били ли сте на нудистки плаж? Нудистите са хора, които излагат свободно своето тяло, без да се срамуват от голотата си пред други. Нудизмът е харесван от най-различни хора без връзка с тяхната културна, етническа, религиозна или сексуална ориентация.

Табу ли е голотата в XXI век? Тази тема водещата на ДНЕС Константина Живова дискутира с актьора Иван Матев, музиканта Даниела Пенева и журналиста Яна Спиридонова.

"Поне веднъж трябва да отидете на нудистки плаж. За съжаление в България няма обособени места за нудисти, а трябва да има такива", споделиха гостите в студиото.

Маникюрът на булката

В сватбеното ни риалити до сега ви показахме няколко етапа от подготовката за една сватба. А днес ви показахме и друга важна част от приготовленията на булката, които сякаш все пак са повече от тези на младоженеца. Днес е време за нейния маникюр. Какви са тенденциите в булченските нокти ни разказаха маникюристът Анна Цветков и булката - модел Диана Костова.

"Камъните и дантелата върху ноктите са определено предпочитани от дамите за сватбения им ден."

МАГА за магията на музиката

Той е композиторът, създал едни от най-хубавите песни в българската музика. За него е по-лесно да се каже с кого от големите в музикалния бизнес не е работил, отколкото да се изброят имената на десетките изпълнители, за които е творил. Песни за Лили Иванова, Васил Найденов, бившия дует Каризма, братя Аргирови, Мария Илиева, Нина Николина, Руши Виденилиев и много други са част от неговия творчески път. За магията на музиката и за пътя на покорените върхове разказа Магомед Алиев или МАГА.

"Парчето на Нина Николина "Ти" е едно от най-любимите, което съм създавал", разказа Мага в студиото на предаването.

Славена Родина за дебютната й песен "Да няма край"

Сега ще ви представим едно младо момиче, Тя е само на 19 години. Днес Славена Родина пристигна специално за предаването ДНЕС от родния й град Варна, за да разкаже за мечтите, стремежите и музикалните си цели, както и за дебютната й песен "Да няма край". 

"Музиката ми няма да е на всяка цена. Ще правя музика със сърцето си", разказа младата изпълнителка.

 

fallback
fallback