fallback

Симона Пейчева: Сбъднах мечтите си. Сега мечтая за момиченце

05.08.2016 | 15:45 Автор: Мария Аладжова

Време за спорт

Днес стартирахме предаването със спорт. Нашият колега Асен Манасиев започна да спортува активно и ще ви покаже как и вие можете да го направите. Днес той отново беше е в залата заедно с треньорът му Любомир Тасев. Да видим какво ни показаха те днес. 

Рискови фактори за поява на рак на гърдата

Предаването продължи с важна тема, която вълнува всяка една дама. Ракът на гърдата е болестно състояние, при което е засегната жлезната ѝ тъкан. Той е най-широко разпространеният рак сред жените и е на второ място като причина за смъртността при тях. За първите симптоми, за начина на лечение и за най-новата платформа, която ще е в помощ на всяка дама, която се е сблъскала с коварната болест, ще говорим в здравните минути с мамолога, д-р Младен Младенов.

„След 30-годишна възраст е препоръчително да посещаваме мамолог веднъж годишно“, каза  д-р Младен Младенов

За победите в живота и в спорта

Симона Пейчева е една от най-добрите ни състезателки по художествена гимнастика. Тя е носителка на много купи и медали и е била повод ние българите да се гордеем с нея. Тя е майка и успял спортист. За магията, която носи гимнастиката, за стремежите и сбъднатите цели и мечти, си поговорихме със самата нея - Симона Пейчева.

„Рускините ме научиха на много неща през годините. Те ми доказаха, че в художествената гимнастика има екипи, които гледат на теб не като конкуренция, ами като човек“, сподели Симона Пейчева.

Забавното четене

По традиция днес отново поговорихме за четеното и как то може да бъде забавно. Това може да се случи заедно с кампанията „Забавното четене“. Днес мои гости са представители от страна на децата, Яна Стоева на 10 години, Красимир Лаков на 9 години и Виктория Бисерова, член на журито на конкурса за творческо писане на „Забавното четене“, с които си поговорихме за прекрасната инициатива.

„Обичаме да четем. Правим го с удоволствие и се вълнуваме, че можем да променим финала на вече написана книга“, разказаха децата в студиото.

 

fallback
fallback