fallback

Лияна: Изпях „Каменно сърце“ преди операция на гласните връзки

Певицата откровено за сцената, музиката и любовта. И още - как да бъдем слаби без глад?

02.08.2016 | 15:02 Автор: Мария Аладжова

Здравословно, изискано и лятно

Днешното предаване започна с много полезни идеи и съвети свързани с кулинарните изкушения.

Готвачът на футболния тим Байерн Мюнхен - кулинарният гуру Атанас Вутов, ни показа лесни рецепти, които ни допринасят за здравослвното меню всеки ден.

Лияна за сцената, музиката и любовта

Тя е красива и талантлива. За тези, които не я познават, бихме казали, че е мила, усмихната и позитивна. Тя е майка и певица. За пътя на музиката, любовта и моментите на щастие си поговорихме в откровен разговор с певицата Лияна.

„Избрах да остана в България. Имах възможност да си тръгна от тук, но останах“, разказа певицата в интервю за предаването "Днес".

Как да бъдем слаби без глад?

Мъчите се да отслабнете? Опитвате с различни диети, но безуспешно? В следващите минути ще ви даде полезни съвети затова каква диета трябва да изберете, митове ли са диетите за бързото отслабване и как и с какво трябва да се храним. За всичко това си поговорихме с Тяна Пресолска, която е медицински козметик с богат опит в програмите за отслабване.

„Трябва да започнем с промяната още през зимата. Хранене, спорт и процедури за отслабване са важните стъпки в промяната на нашето тегло“, сподели експертът.

Париж - радостта от живота

За Франция днес и как местните хора преодоляват страха след атентатите в Париж и Ница ни разказа писателят Димо Райков, който от 10 години живее във френската столица, а последната му книга е със заглавие "Париж - радостта от живота".

„Не късайте цветя, влезте в книжарница, забравете думата „негър“, са само част от съветите, написани в книгата на писателя.

 

fallback
fallback