Юлиян Костов: Продуцирам филм за световното кино

Тази и още интересни теми и гости в предаването Днес по Bulgaria ON AIR

01.08.2016 | 17:31
Юлиян Костов: Продуцирам филм за световното кино

Как да бъдем във форма за лятото

В рубриката "Репортер на място“ в няколко поредни предавания Асен Манасиев ще се превърне във фитнес маниак посред лято. Заедно ще проследим как прави мускули, явно за да бъде във форма за морето

Сърдечните проблеми при възрастните хора

Над 30% от възрастните хора у нас страдат от сърдечна недостатъчност. Коварният синдром погубва всеки пети българин. Въпреки това диагнозата остава непозната за повечето хора. Какво не знаем за нея? Как се предпазим и какви за модерните подходи в лечението й, научете от доц. д-р Ана Симова, един от водещите кардиолози у нас.
"Важно е да знаем, че тютюнопушеното е една от причините за сърдечна недостатъчност.“, каза  доц. д-р Ана Симова

Музиката и любовта в живота на Надя и Иван Тишев

Те са млади и талантливи. Всеки се развива в своята професия. Музиката е тази, която ги обединява, а любовта е тази, която вдъхновява за успехи, нови проекти и щастливи мигове.
"Много си приличаме. Обичаме да прекарваме свободното си време вкъщи, колкото е възможно. Домошари сме. Разбираме се перфектно. Случва се да се караме, тогава Иван не спира да говори, а аз предпочитам да ми мине.“, разказват в студиото изпълнителите Надя и Иван Тишев.

Актьорът Юлиян Костов и неговите нови проекти

Той е роден роден във Варна. До 20-годишна възраст е професионален плувец и печели много титли. Заминава да учи и живее в Лондон, където следва Бизнес мениджмънт. Скоро след това започва да се занимава с актьорство. Снимал се е в продукции редом до Кийфър Съдърланд, Аарън Екхарт, Джерард Бътлър и др. Сред заглавията, в които е взел участие са "24: Не умирай днес“, "Код: Лондон“, "Оцвети ме в сиво“ и др. Следващото голямо заглавие с негово участие е мегапродукцията Бен-Хур, който излиза в България през август.
"В момента започвам да продуцирам филм в България. Скоро ще разберете повече за това.“, разказа актьорът Юлиян Костов.

Какво да правим с децата в града през лятото?

Една прекрасна инициатива на Дома на културата "Искър" организира Весела ваканция с безплатни творчески занимания за децата от кв. Дружба и района в столицата.