fallback

Бате Енчо и Ваяна: Много сме близки и дори излизаме заедно

Тази и още интересни теми в предаването "Днес"

29.07.2016 | 14:31 Автор: Мария Аладжова

За спорта няма възраст 

В това се убедихме в днешното предаване. Видяхме как мъже и жени на близо 70 и повече години правят силови упражнения във фитнеса, без усилие. И дават страхотен пример на младите. Във фитнес салона беше репортерът ни Асен Манасиев.   

Какви са вариантите за почивка в забързания делник?

Какво правите в момента? Гледате нашето предаването или го слушате, докато извършвате друга дейност, но успоредно с това в съзнанието ви нахлуват хиляди други мисли. Живеем забързано, под стрес и нямаме дори минута за релакс или осъзнато самовглеждане. Психотерапевтът Анна Тодорова ни разказа как да заживеем в настоящето и бъдем по-щастливи днес.

 „Когато сме изнервени в задръстване можем да насочим мислите си към нещо друго. Например да започнем да се вглеждаме и да насочим вниманието си към цвят по избор и да наблюдаваме автомобили с тези цветове. Така изпращаме агресията и се концентрираме повече.“, тези и още практически съвети даде психотерапевтът Анна Тодорова.

Семейни спомени

Енчо Данаилов е популярен български актьор и телевизионен водещ, известен още като бате Енчо от предаването за деца, което водеше дълги години. Днес той е специален гост в звездните минути на предаването "Днес", заедно със своята прекрасна и пораснала дъщеря Ваяна.

„С баща ми сме много близки приятели. Дори често излизаме заедно. Имаме си собствено музикално парти.“, разказаха гостите в студиото.

Как да създадем успешна връзка и да намерим своята половинка?

Днес ще говорим на тема, която вълнува всеки един от нас. Любовта и как да създадем успешна връзка и да намерим своята половинка. За да получим полезни съвети ще поканя специалист по темата, лайфкоуч Ева Кулева.

„Не трябва да гледаме назад и да се връщаме към старите връзки и партньори. Ако постоянно не ни върви, трябва да погледнем в себе си.“, разказа лайфкоуч, Ева Кулева.

Игри на знанието

Традиционната ни петъчната рубрика „Чети между редовете със забавното четене“ и днес не ни накара да погледнем към книгите заедно с нашите деца, и то по един нестандартен и забавен начин. Радостина Николова е детски писател, а Доника Ризова е в ролята на майка и журналист, с които ще поговорим за кампанията и ще дадем полезни съвети на всички деца, които ще се включат.

„Крайният срок за участие е 30-ти август. Всяко дете може да се включи.“, разказаха посланиците на кампанията „Забавното четене“

fallback
fallback