Антон Касабов: Жената до мен трябва да обича децата

Как да се грижим за лицето си и какво трябва да знаем за билките - в предаването "Днес"

25.07.2016 | 14:04 Редактор: Мария Аладжова
Антон Касабов: Жената до мен трябва да обича децата

Как да оформим веждите си правилно?

Жените обичаме да изглеждаме добре. Веждите са важна част от лицето на човек и всяка жена трябва да знае, че не добре оформени вежди придават различно излъчване на лицето ни. За тенденциите при поддръжката на веждите и как да ги оформяме правилно ни показаха специалисти.

Минути за здраве: Билките в България

За билките на България и за възможностите за преработване и образуване на принадена стойност тук, в следващите минути ще разговаряме със Светлана Аладжем, от фондация „Информация и природозащита“ и Анна Гълъбова, специалист по развитие на предприятия за преработка на билки. 

„Когато берем билки трябва да внимаваме. Има и отровни“, разказаха гостите по темата в студиото.

Антон Касабов - успял българин с голямо сърце

Той е сбъдната американска мечта. Кариерата му започва с таекоундо и стига големи върхове с три световни титли. Киното е другата негова голяма страст. Антон е само на 18 години, когато си тръгва от България, след което му се случват поредица от трудни изпитания, благодарение на които, както казва и самият той, днес е това, което е. Той е човекът,  тренирал децата на Дейвид Бекъм, популярен, красив и усмихнат. Той е успял българин с голямо сърце, той е Антон Касабов.


„Искам да имам деца. Жената до мен трябва да е истинска и да обича децата“, разказа Касабов ексклузивно в студиото на ДНЕС.

Магдалена Плачкова – Мел за дебютното й парче

Тя е млада и талантлива. Споделя, че дебютното ѝ парче е нейната сбъдната мечта. За първите стъпки на голямата сцена, за музиката като начин на живот ще си поговорим с новия артист на музикалната сцена, Магдалена Плачкова – Мел.

„Музиката трябва да докосва сърцето ни. Щастлива съм, че сбъднах една мечта“, сподели младата певица Мел.