Олеся Велинова: Ботокс помага да намалим изпотяването

Тази и още интересни теми и гости в предаването Днес по Bulgaria ON AIR

22.07.2016 | 14:54
Олеся Велинова: Ботокс помага да намалим изпотяването

"България отвисоко"

"България отвисоко" и непоказвани досега видеа, заснети с дрон. Това е проектът на Атанас Пасакалев и неговият екип, които се впуснаха в щуро приключение и сътвориха уникални кадри от птичи поглед на част от културните и природни забележителности у нас - Базиликата в Плиска, Велики Преслав, Белоградчик, Черноморието, паметника Шипка и още много други. 

Как се снима с дрон и какво не знаем за поредицата видеа разказа репортерът Асен Манасиев и неговият събеседник.

Сватба през лятото

"Лято е и този сезон е най-предпочитаният за организиране на сватби. Днес отново ще бъдем полезни на дамите, които очакват това събитие. Ще покажем и ще ви дадем полезни съвети за това, как да изберете правилната сватбена прическа. На живо във фризьорския салон е колегата Диана Костова. 

Как да се справим с изпотяването?

Какво предизвиква изпотяването и има ли как да не се изпотяваме обилно? Горещите дни ни влияят както приятно така и не чак толкова. Сега ще разберем как да се преборим с този проблем, който имат някои хора.

"Ботокс срещу изпотяването е един от най-съвременните методи", разказа дерматологът Олеся Велинова.

"Чешмички с вода ще охлаждат софиянци.

Както споменаха синоптиците очакват се рекордни горещини. Затова в центъра на София ще се помисли за хората, които се намират на открито и имат нужда от вода. Борислав Петров ще ни разкаже повече за това къде и какво ще се осигури за гражданите в горещите дни.

Група Pipilotta 

Една нова банда на музикалната сцена -  група Pipilotta е новата банда на българската сцена. "Музиката ни не е комерсиална. Правим нещата с любов.“, разказаха група Pipilotta.

Силвия Лулчева подкрепя кампанията на az-deteto.bg

Тя е една от най-обичаните българки. Тя е много популярна актриса, а освен това е посланик на "Забавното четене“. Става дума за Силвия Лулчева, която за пореден път подкрепя кампанията на сайта az-deteto.bg. Тя има за цел да стимулира децата да четат повече, а тази година преминава под мотото "Чети между редовете със Забавното четене“.