Жана: Не съм вярвала, че ще отглеждам градина в двора си

20.07.2016 | 14:54 Редактор: Мария Аладжова
Жана: Не съм вярвала, че ще отглеждам градина в двора си

Цял куп родни звезди се включиха в първия по рода си ESCAPE ROOM BATTLE – приключенски тур, включващ седем escape стаи в София, които трябва да бъдат успешно преминати и които носят големи награди на всички участващи отбори. Кои звезди взеха участие в надпреварата и какви са емоциите ще разберем от гостите в студиото ни, Валери Валериев Ванков и Виктор Вутов.  

„Играта сплотява приятелите, прави ни мислещи и ни кара да се забавляваме“, разказаха те.

Тя е красива и популярна. Познаваме я като адреналинка. След участието и в този формат, тя продължи да се занимава с телевизия като водещ. Днес най-голяма роля в живота ѝ заема нейното дете. За ролята на майка, съпруга и работеща жена и какви са тайните на красотата и летните емоции ще разберем от нея самата.

„С годините се промених. Промених начина си на живот заради здравословни проблеми със стомаха поради моето нередовно и нездравословно хранене. Сега съм друг човек. Вглеждам се в духовното. Психологията е голяма моя страст и чета много. Искам да отгледам здраво дете и затова не позволявам да се храни с лакомства и нездравословни храни. Приготвям му сама домашни бонбони и сладолед. Никога не съм вярвала, че ще отглеждам градина в двора си“, сподели пред Константина Живова водещата и майка, Жана.

Сега ще ви изненадаме, но ние поканихме кандидат булка, за да ни разкаже възможно ли е да организираме сватбеното си тържество за един месец и как се чувстваше в момента на нейното предложение. Каня в студиото колежката ни Диди Костова.

„Вълнувах се и не очаквах. Това е най-хубавото предложение за брак“, разказа тя в студиото.

За да сме полезни на вас зрителите, които се вълнувате как да организирате сватбата си, ние сме подготвени и ще изненадаме и нашите бъдещи младоженци. Затова поканихме сватбения агент Иван Петров.

„Сватбеният агент ще ви насочи и с него бихте могли да организирате сватбата си за месец“, разказа ни той.

В днешното предаване ви срещнахме и с оперната звезда Владимир Стоянов. И това лято ще има опера на открито- пред храм паметника Св. Александър Невски. Шест вечери зрителите ще могат да гледат „Набуко“. Сред декорите на зрелищния спектакъл беше нашият репортер Борислав Петров.