fallback

РДМК и Оги 23: Скарахме се заради името на песента

Коментари и кадри от атентата във Франция - така започна днешното предаване

15.07.2016 | 16:06 Автор: Мария Аладжова

Днес продължаваме с нови предизвикателства и интересни експерименти. Репортерите Борислав Петров и Асен Манасиев ще ни покажат можем ли да стегнем тела на открито в парка. Момчетата се намират в Южния парк в София и са готови за спорт.

Сакралната архитектура на тялото е опит за трансформация и удържане на тялото в ново, изправено състояние, благодарение на физически упражнения, вътрешна духовна работа, дишане и молитва. Днес ние ще ви разкажем и покажем какво представлява това заедно с Албена Александрова, с която е Диана Алексиева.

Ако сте пропуснали да чуете новото съвместно парче на РДМК и Оги 23, сега ще ви поздравим. Веднага след това не ги пропускайте като звездни гости при мен на диванчето. „Скарахме се за името на песента.“, споделиха изпълнителите в студиото на ДНЕС.

Тя е млада и талантлива. Дебютната ѝ песен е начинът по който слага ново начало, разделяйки се с гаджето си. Защо и как ще ни разкаже дебютантката на музикалната сцена, MiaD. „С тази песен казах на бившия ми приятел, че съм силна жена и мога и без него“, сподели певицата

„Забавното четене“ започва конкурсът за творческо писане – каква е темата и върху края на кои произведения ще творят децата, ще разберем от гостите в студиото, Мария Дуковска, главен редактор на Az-deteto.bg и Вал Стоева, главен редактор на Detskiknigi.com

„Конкурсът стартира от днес. Всички деца могат да участват. Ще има отличени и победители“, разказаха гостите в студиото.

 

fallback
fallback