Ангел Ковачев: Цялото ми семейство сме музикални

Още интересни гости и теми в предаването ДНЕС по Bulgaria ON AIR

08.07.2016 | 19:52 Редактор: Луиза Божинова
Ангел Ковачев: Цялото ми семейство сме музикални

В рубриката "Репортер на място“ Борислав Петров отиде на централната автогара в София, за да провери за къде пътуват хората през лятото и има ли нещо, от което да не са доволни. Дали е така ще разберем сега. Здравей, Боби.

В здравните ни минути днес практикуваме един от най-предпочитаните спортове и начини да се чувстваме добре и във форма - йогата. За полезни съвети по темата поканихме в студиото  инструктора по йога Благовеста Виденова.

Той е един от любимите млади изпълнители у нас. Музиката е голямата му страст и не спира да ни радва с нови проекти. Поводът за неговото гостуване е най-новото му парче - "Друга порода“. За да ни разкаже повече в студиото на "Днес" гостува Ангел Ковачев. "Понеже в цялото ми семейство сме музикални, сестрите ми свирят на различни инструменти. Обмисляме за Коледа един съвместен проект – аз и двете ми сестри“, сподели Ангел.

И още музикални гости имаше в Днес. Тя е млада и талантлива. Занимава се с музика от малка. Диа, заедно с нейния приятел и продуцент  Джейсън Брад Люис създадоха страхотно лятно парче с едноименното заглавие "Лято".  В края на предаването – вижте екстремни преживявания на Панчаревското езеро, където този уикенд ще се проведе надпреварата Legion Run. Асен Манасиев се качва на едно от препятствията, вижте как.