Део, Рафи и Играта: Вече сме официално група 4D

07.07.2016 | 15:21 Редактор: Мария Аладжова
Део, Рафи и Играта: Вече сме официално група 4D

Днес репортерите на ДНЕС, Борислав Петров и Асен Манасиев имат нова мисия. На живо от центъра на София ще разберем готови ли сме да посрещнем туристите в столицата. В какво състояние са централните ни улици и прилича ли все повече София на европейска столица?

„Чужденците харесват централните улици на столицата“, установиха репортерите на място.

Диабетът е диагноза, която се сблъскваме все по-често. За съжаление някои хора се раждат с нея, а други я придобиват в активните си години. Какви са признаците, как да се предпазим и как се живее по-лесно ако страдаме от тази болест, ще разберем сега от д-р Стефан Стефанов, Началник на съдова хирургия.

"Профилактиката е важна, за да не се стигне до тежки последици“, разказва той.

Те са известни български артисти. Всеки е различен, но музиката е тази, която ги обединява. Свежи, усмихнати и музикални в студиото на ДНЕС бяха Део, Лео, Рафи и Играта.

„Вече официално сме група, която се казва „4D”. Всички заедно започваме лятно морско турне“, похвалиха се момчетата.

Както вече сте забелязали в предаването се стараем да ви даваме и полезни съвети. Днес ще си говорим за мода и тенеденции. Дрехите са част от нашето ежедневие и затова сме си поканили талантливите български дизайнери, Мила Апева и Васил Полеганов, които ще ни дадат ценни и интересни съвети за лято 2016.

„Плодове като щампи са актуални през този сезон“, споделиха те.

Дрехите обаче не могат без аксесоари, които да допълват цялостната картина. В края на предаването ще ви покажем как да бъдете по-цветни и впечатляващи, ако си изработите красиви венчета и аксесоари. За да ни покаже как се изработват ще поканим в студиото Милена Манолова.