Михаела Маринова: Майка ми е мечтала да пее и аз сбъднах мечтите й

Още интересни гости и теми в предаването ДНЕС по Bulgaria ON AIR

01.07.2016 | 14:04 Редактор: Луиза Божинова
Михаела Маринова: Майка ми е мечтала да пее и аз сбъднах мечтите й

Джулай морнинг е обичаен хипи празник в България, който възниква във Варна през 1986 г., а понастоящем се празнува от всички хора, които посещават и се намират покрай морето. На всеки 30 юни срещу 1 юли големи струпвания от хора се събират по българското крайбрежие на Черно море, за да посрещнат заедно изгрева на слънцето. Така те смятат, че се пречистват пред него, без това да има връзка с езически или религиозни обреди. На живо от Тутракан ще ни срещне Михаела Карабельова.

Магията Рожен отново ще завладее Родопите и ще обедини цяла България от 15 до 17 юли. Възроденият след 9 годишно прекъсване Събор на народното творчество и животновъдството събра миналото лято 350 000 българи в един изключителен празник на българския дух. 

Какво да очакваме тази година ще научим от г-н Симеон Караколев, председател на Фондация "Наследство в бъдещето"

"Сериозна организация и много позитивни хора на събора в Рожен", това сподели Симеон Караколев, председател на Фондация "Наследство в бъдещето"

Всяка четвърта жена има проблем със щитовидната жлеза. Колко е важна профилактиката, какви са признаците и начините за лечение ще разберем сега от колегата Борислав Петров, който е в кабинета на д-р Величка Рашкова.

"Профилактиката в по ранните години е важна", каза  д-р Величка Рашкова.

Тя е млада и талантлива. За кратко време, но с усилия и талант доказа на публиката, че има защо музиката и да бъде оценена. Преди дни певицата получи награда за дебют на престижните български музикални награди и освен това се радва на ново парче. Какъв е пътят на славата, вдъхновението и любовта ще разберем от самата нея, Михаела Маринова.

"Сбъднах мечтата на майка ми. Тя е искала да бъде певица и аз го постигнах  вместо нея", сподели талантливата Михаела Маринова пред Константина Живова.

На 2-ри юли в София ще се състои най-пъстрия фестивал в годината, Фестивал на Цветовете, за да ни разкаже повече ще поканим и един от участниците, актьорът Николай Станоев.

"Ще има много цветен прах във въздуха. Той е абсолютно безвреден и ще украси фестивала", сподели  Николай Станоев

Получихме интересни снимки от зрители, които са ги заинтригували в социалните мрежи. В новата ни рубрика ще коментираме и показваме интересни клипчета и снимки, които стават хит в социалните мрежи. За да ги коментираме ще поканя моят колега Асен Манасиев.

За да бъдем отново полезни на вас зрителите в следващите минути ще получите изключителни съвети за красива кожа и здрава коса, както и какви са тенденциите за лятото. Ще получим всички съвети от специалистите в тези области, Елена Стефанова експерт по проф. козметика и Милен Илиев, стилист-технолог.

"Предпазвайте лицето и косата си със специализирани продукти преди да се изложите на слънце."